2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار باید بکنم؟

1949 بازدید | 9 پست
من 7 سال ازدواج کردم و یه دختر 1 ساله دارم.
مشکل من با همسرمه که خواسته هاش معقول اما غیر منطقیه من از اول ازدواجمون کمی تپل بودم و الانم هستم و شوهرم اسرار داشت من لاغر بشم اما با بارداری و شیر دادن نشد و موضوع اینه که وقتی میگه لاغر شو امروز میگه فردا باید شده باشه وسه همین میگم معقول اما غیر منطیه خواسته اش.
مشکل دیگه هم اینه شوهر من م ش ر و ب ا ت ا ل ک ل ی مصرف میکنه و وقتی میخوره 180 درجه عوض میشه و فرداش یادش نیست چی گفته و چه کرده من تا پیک دیبا را خوندم من حتی با سیاست هم باهاش رفتار میکنم اما فایده نداره تا خالا 2-3 بار جر و بحث داشتیم و اشتی کردیم اما بزرگترا که میگن بیا حرف بزن هیچی نمیگه و اونا هم ما را میفرستم خونمون ..... مسئله مش ر و ب را هم موقع خواستگاری فقط به خودم گفت اما گفت هر 2 ماه یه باره اما حالا شده هفته ای 2-3 بار تازگی هم که میگم من تا شیر میدم نمیتونم رژیم بگیرم و جایی را ندارم بچه را بذارم پریشبا تو حاله م س ت ی میگه من یه باربی میخوام و به حالت متلک میگه یکی را هم پیدا کردم میخوای اسمشو بگم.... بعدم تو حال م س ت ی زد و سیله خونه را شکست و مونده بود یه بلایی سر من و بچه بیاره....منم اومدم خونمون حتی به دوستش گفته من نفهمیدم چجوری و کی رفته؟
یه ایرادهایی هم میگره نمیدونم چکار کنم من واسه اینکه اجاره ندم رفتم تو یه خونه قدیمی از اشناها تا اقا پس انداز کنه اما دریغ از 1 ریال . خونه هم قدیمی و با اینکه خرجش کردیم رو خرج افتاده و اونم .... من کارای خونه را با وجود بچه میکنم اما چون اتاقها بالا پایینه نمیرسم به همه جا و اونم کمک که نمیکنه غر هم میزنه فهمیده دوستش دارم هی ناز میکنه دنیای مت بر عکس شده نمیدونم چکار باید بکنم مسئله م ش ر و ب را هم بابا و مامان شوهرم و مامانم هم میدونن .من پدرم هم قبل ازدواج فوت کردن. اون حرف پدر و مادرش را هم قبول نمیکنه نمیخوامم که مشکلم تو فامیل بپیچه وگرنه عمه و عموهاش را را واسطه میکردم من چه کنم؟
نارگل جان سلام

من درکت می‌کنم ،

مساله چاقی رو که در صد زیادی از خانمای ایرانی‌ دارن ،مشگل غیر قابل حل‌ای نیست ،حالا ایشون میگن سریع این کار واو انجام بده ،تو بگو به سرعت وزن کم کردن نه سلامت و نه فایده داره ،ولی‌ رژیمت رو شروع کن ،وقتی‌ ببین شروع کردی و به حرفش اهمیت میدی خوشحال می‌شه ،بعدم من اصلا کاری به حرف مردا ندارم خوب وقتی‌ وزن کم می‌کنیم خودمون شادتر و سر حال تریم و تو زندگیمون اثر مستقیم داره خودمونیم دیگه امروز واو فردا کردن هم فایده نداره ،با رژیمهای مخصوص شیردهی شروع کن

در مورد مشروب راستش من نمیدونم ،تجربشو نداشتم حتما بچها میان و راهنماییت می‌کنن

راستی‌ جای تو بودم خونه مامانم سر این موضوع نمیومدم ،اون موضوع باربی و این حرفا رو هم خیلی‌ جدی نگیر تو حالت نرمال که نگفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مامی جون اما من تا حالا خیلی شروع کردم اما نیش و کنایه که میزنه و متلک میپرونه منم لجم میگیره یا اینکه خانومای لاغر را تو خیابان جلو چشم من نیگا میکنه و منم تازگی علنا تذکر بهش میدم و منم خوب ادمم لجم میگیره و ارادم سست میشه بهش میگم تو منوحمایت روحی و عاطفی کن ببین چه اثری داره حتی دوستت دارم را هم که پیغمبر توصیه میکنن به زنها بگین را به زور میگه ....مگه کیه که از سلامتی و زیبایی بدش بیاد اما خوب میگم پول بده میرم باشگاه میگه اگه زنها بخوان هر کاری میکنن اخه من با بچه کوچیک که میگه برو پیاده روی تو گرما چجوری برم تنها هم هستم برم بچه یهو شیر میخواد اقا هم غیرتی میگه تو کوچه به بچه شیر نده اصلا خودمم نمیتونم بدم ............... اون مسئله باربی هم میدونه من حساسم هی تو روم هم میگه منم به خاطر امنیت جون بچه ام و خودم اومدم خونمون وگرنه من همیشه ساکت بودم و کوتاه میومدم...
راست میگی‌ آدم وقتی‌ تشویق بشه پیش میره اگه نه ولش می‌کنه ،رژیم رو میگم

اصلا ولش کن شوهرتو ،واسه خودت رژیمو ادامه بده ؛میدونی‌ من چیکار می‌کنم ؟فقط کم خوری ،زیاد هم ورزش نمیکنم چون متاسفانه تنبلم اما وزنم شکر خدا کم شده ،خوب می‌دونم الان ایران خیلی‌ گرمه یه یک ماه دیگه که خنک تر شد عصرها دخملت واو بذار تو کالسکه برو پیاده روی بی‌ تاثیر نیست از خودت یه باربی بساز برای خودت اول بعدم شوهرت دیگه بهانه نداره

توی مورد بعدی ،من اگه احساس کنم شوشوم به زنی‌ نگاه می‌کنه ناراحت نمیشوم ،چون می‌دونم غریزه شون متاسفانه ،البته نه اینکه از حد بگذرونه

یه کمی‌ هم بد نیست گاهی خودمون رو واسه شوهرامون بالا بگیریم یعنی‌ از خودمون تعریف کنیم ،(جدی میگم)زیبایی هامون رو هی‌ گوش زد کنیم باور کن تأثیر داره

سلام نارگل جون.
صحبتهای مامی جون کاملا منطقی و صحیحه.
اما بنظر من مشکل مشروب رو اساسی باید حل کنی. و اگر این حل بشه بقیه چیزها هم درست میشه. اینم چیزی نیست که توی سایت از کسی کمک بگیری. بهتره با یه دکتر مشاور خوب صحبت کنید.
اگر خواستید معرفی کنم.
مامی جون و الهام جون ممنون...................من رفتم مشاوره و دقیقا حرفای مامی جون را زد حالا باید فقط به فکر خودم باشم و یه چیزی از خودم بسازم که به قول مشاور اون بیاد دنبالم و نازمو بکشه ممنون از همتون بازم منتظره راهنماییتون هستم