2777
2789
سلام مامان گلای دوقلوها

لطفا کمکم کنید دیگه خسته شدم دیشب افتاده بودم به گریه از دست این وروجکها چی کار کنم؟ پسرم صبحها خیلی زود مثلا 7 بیدار میشه

وچون دخترم شبها خیلی دیر میخوابه مثلا 4 تازه بین 4تا7 گریه میکنن باید شیرشون بدم این وسط فقط منم که خواب ندارم دیگه دارم دیوونه میشم از

سردرد و خستگی و بی حالی و بی خوابی از بس هم شیر خودمو خوردن زانوهام و دست و پاهام خیلی درد میکنه میشه بگید این دوقلوهای 4 ماهه

رو چطوری ازشیرخودم بگیرم وشیرخشک بدم ؟ وچی کار کنم خوابشون منظم بشه ؟درضمن روش حمام بردن وماشین سواری هم جواب نداده حالا

چی کار کنم ؟ دیگه کم آوردم اصلا به هیچ کارم نمیرسم ......کمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک

کمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک
قطعه گم شده ای از پر پرواز کم است.......یازده بار شمردیم و یکی باز کم است
حیفه
شیر خودت رو بده
میدونم خسته شدی
اما سعی کن شیر خشک رو کمکی بهشون بدی
بعدم یکم فکر میکنم باید صبوری کنی تا خوابشون تنظیم بشه
انشاالله خدا کمکت میکنه و آروم میشن
امان از تقوایی که با یک -تق- وا برود!
دوست عزیز خسته نباشی داشتن دوقلو همونطور که لذتبخشه همونطورم سخته خوشبحالت که شیر خودتو میخورن من چون شیرم کم بود فقط چهارماه شیرمو خوردن البته همراه با شیر کمکی بعدش دیگه نخوردن ولی واقعا الان حسرت به دل شیر دادن بهشون موندم خیلی خوبه که شیر خودتو میخورن ولی اگه میخوای از شیر کمکی استفاده کنی کم کم در طول روز بهشون شیر خشک بده مثلا از یه وعده در روز شروع کن
در مورد خوابشون مهمترین کار اینه که اول خواب دوتاشونو باهم تنظیم کنی تا خودت از پا در نیایی حتی اگه چهار صبح هم بخوابن ولی باهم بخوابن و با هم بیدار بشن به نظر من این مهمترین مساله هست بعد که خواب دوتاشونم با هم یکی شد آروم آروم خوابشونو منظم کن خیلی سخته باید خیلی روشون کار کنی خیلی وقت بزاری برای تنظیم خواب و باید بفهمی قلق خوابشون چیه از همون استفاده کنی به هرحال امیدوارم که موفق باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از مامانه خودت یا کسی کمک بگیر. مثلا یک شب در هفته بیان کمک کنند بخوابی. من الان هفته ای یک بار آوینا رو می فرستم خونه مامانم تا استراحت کنم. داییم دو قلو داشت یک خانمی رو آورده بودند باهاشون بود از صبح تا شب کمک می کرد. خیلی سخته ولی خوب دختر دایی های من الان راهنمایی هستند انقدر خوبند که نگو. می گذره صبر مامانه گلم.
خدایا کمک کن اول ایرادهای خودمو ببینم
از همتون ممنونم عزیزان برام دعا کنید از پسشون بر بیام تازه یه دختر8ساله هم دارم که کارای مدرسه اونم کلافه ام کرده

قطعه گم شده ای از پر پرواز کم است.......یازده بار شمردیم و یکی باز کم است
به قوله خارجی ها be careful what you wish for الی جون. دو قلو ها خیلی عزیزن ولی خیلی کار می برن 3-4 ساله اول زندگی رو ببوس بزار کنار اما بعدش عالیند. همه کاراشونو با هم انجام می دن.
خدایا کمک کن اول ایرادهای خودمو ببینم
2810