2777
2789
عنوان

مامان گلای دوقلوها کممممممممممممممممممممممک دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 8299 بازدید | 56 پست
حورا جون اولاً خدا بهت صبر بده .

بعدش هم دوقلو یعنی همین عزیزم .

نگران نباش بعضی بچه ها بعداز 6 ماه کاملاً رو روال می افتن .

خداکنه بچه های تو هم از اون دست بچه ها باشن .

بازم خدا کمکت کنه .
اللهم صلی علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم و ارحمنا بحقهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حورا جون من وقتی بچه هام کوچیک بودن بعضی شبا که بی خوابی داشتن بهشون بادیون می دادم .

بادیون رو از عطاری بگیر . آسیاب شدشه بهشون بده چون کوشولوان هنوز .

بادیون برای تنظیم خواب و دل درد خیلی خوبه
اللهم صلی علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم و ارحمنا بحقهم
مامی دو گل ممنونم عزیزم از دلداری و راهنماییت

میشه لطفا بگی این بادیون را چه مقدار وچند دفعه در روز میدادی؟
قطعه گم شده ای از پر پرواز کم است.......یازده بار شمردیم و یکی باز کم است
حورا جون خواهر من سه قلو داره. خیلی سخت بود. الان که کلاس دومن خیلی راحت شده

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلام منم دو قلوی پسر دارم با دو شخصیت و خواب کاملا متفاوت عزیزم می دونم خیلی خیلی سخت هست، ولی یه چیزی بگم که خیالت رو راحت کنم تا حداقل یک سال خبری از خواب نیست ولی می تونی خوابشون رو تنظیم کنی که با هم بخوابن، بچه های من که خواب خرگوشی دارن شاید بچه های شما خوب باشن مثلا پسرای من صبح حدود 10 پا می شن(البته باید همش تکونشون بدم تا بخوابن) دو ساعت که بیدار می مونن می زارم یه چرتی بزنن دوباره بیدار می شن و ساعت 2 یا 3 می خوابن تا حدود5و6 دویاره بعد از حدود 2 ساعت که بیدار موندن نیم تا یک ساعتی می خوابن تا شب حدود 11 یا 12 می خوابن و نیمه شب هم واسه شیر پا می شن خلاصه اینکه خودم سعی کردم تنظیم کنم البته بعد از یک ماه هنوز کاملا نه "فقط صبور باشن و از زندگی در کنارشون لذت ببر و قبول کن تا یه مدت همینه"
2810