2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
گوهیه برادر شو!!!

میخواد سرمایه گذاری کنه به شوشو میگه کار برای خانوادس اونم باید بره نظارت کنه!!!
برای همه برنامه چینده مسخره شوشو هم گفته باید بهم پول بدی مجانی کاری نمیکنم خودم کار دارم...خخخخخ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااام
اینجا کیش است.
صدای ما را از خونمون میشنوین :))))
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
ارامش جون اخرشم افتاد گردنت مهمونی ؟

خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
نه بابا اینقدر ازش خورده که نگو دست به هیچکاری نمیزنه 30 سالشه همش شوشو رو جلو میندازه مثل اون بزرگه س.....شوشو کمک بکنه عیب نداره ولی امید نداشته باشه ب شوشو خوبه
ممنون ارامش جون.
انقدر خسته اممممم
جلو در فرودگاه که وارد شدم همچین دلم گررررفت :( بابام همیشه میومد جلو در منتظرمون. به خدا لحظه ورود چهره شو با همون لبخند همیشگی جلو در دیدم.
بارامو که میگرفتم انقدر اشک ریختم که همه نگام میکردن.
یکی دو نفر اشنا هم بودن. اومدن یکم دلداری دادن.
ولی بابام نبووووود