2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
یکی از همسایه هامون که همیشه حس خوبی بهش داشتم ..دو تا بچه داره و ..مهربون و شیک و ..
دیروز دیدمش گفت دو تا کوجه پایینتر آرایشگاه زده ..نمیدونم چرا خیلی خوشحالم ..امروز برم یه سر بزنم
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/238960/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%86%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B9%D8%B7%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87%E2%80%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا بازم سارا.......
سارا جان در بدی کار اون هیچ شکی نیست اما خواهری خواهش میکنم اینطوری نفرینش نکن. سه تا بچه داری اگه خدای نکرده بلایی سرش بیاد میدونی چه وضعی پیدا میکنی؟ یه جور دیگه نفرینش کن
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
چرا عصبانی میشه از دستش فرار نمیکنی بری تو اتاقی جایی در رو هم فقل کنی که دستش بهت نرسه تا آروم بشه
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
چند بار بدو تو حیاط جیغ و داد کن شاید از ترس آبروش نزنه دیگه
مرسی ازتون به خدا نمیومدم اینجا و نمیگفتم دلم اروم نمیشد
سنگ صبور فقط نی نی سایت
حالا هم برم دیگه حالت تهوع دارم حالم خرابه ازتون معذرت خخخخخ صفحات اول با دعوای من شروع شد برم برسم به ناهار بچه ها
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
سلام سلام.
خوبین خوشین ؟
صبح نتم تموم شده بود
از صبح هم درگیر بلیط بودم.
دیروز رزرو کرده بودم پولشم اینترنتی پرداخت کردم ولی رد نشده بود. کلی دردسر تا همین الان که اوکی شد

دیشب رفتیم خونه مارشو. کلی تحویل گرفتن.
سولماز خاااانوم از زبونشون نمی افتاد.
خخخخخخ
به این میگن دوری و دوستیااااا
حال کردم.
اخرشم که میومدیم به باران گفتن شب بمون اینجا باران خیلی محکم گفت نهههه
مارشو گفت اوووو چه مامانیههههه
کلی ذوق در کردم از خودم
تا حالا انقدر احساس غرور نکرده بودم
ها ها ها ها ها ها ها ها
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد