2777
2789
عنوان

درصد زیباییتون چقدره🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار 

صبر کنید لطفاً...

مجبور شدم به عنوان یه دختر بی پدر و مادر ۱۶ ساله بیام و همتونم باور کردی اما با عکسی که گذاشتم لو رفتم😬🤐اما نه من ۱۳ سالمه و پدر و مادرم دارم😕🥴اما گزارش نزن دوست دارم تو سایت باشم 😔🥺خب چی میشه مگه؟تازه من همه چیز رو میدونم🙁🔞هرکس گزارش بزنه خره😑
اعتماد به نفس درونی هست مربوط به توانایی هاست نه اینکه خودتو زیباترین ببینی!اونم به طور کاذب بعد تاز ...

دقیقااا 

من برام عجیبه وقتی یکی توجمع بیان میکنه من زیبام 

باورداشته باشی زیبایی عالیه 

من هم باوردارم بهترین پوست رودارم

لب ودهن وچشمای زیبایی دارم 

اماباورخودمه جارنمیزنم 

به نظرم این نشونه عقده درونیه تااعتمادبنفس

گروه زرد،شروع رژیم ۳۱/۳/۹۹،وزن اولیه۷۲وزن الان۷۱/۵۰۰وزن هدف۵۲...  

بچه ها همه به من میگن با این که هیچ عملی نداری و طبیعی هستی جذابی ولی من خیلی بی اعتماد بنفسم همش از خودم ایراد میگیرم.بدنمم یجوریه که همه فکر میکنن ورزشکارم ولی هر روز جلوی اینه به خودم گیر میدم 

من خوشگلم تعریف نباشه خواهرای شوهرمم خوشگلن یبار مادرشوهرم جلو همشون گفت شماها خوشگلید مریم خوشگل خوشگلاس یعنی اعتماد ب سقف نیستما ولی طبیعی وفوقالعاده نچرال خوشگلم همه میگن 😄😄😄😎

عکس هرکس دوست داره بفرسنته،😍

مجبور شدم به عنوان یه دختر بی پدر و مادر ۱۶ ساله بیام و همتونم باور کردی اما با عکسی که گذاشتم لو رفتم😬🤐اما نه من ۱۳ سالمه و پدر و مادرم دارم😕🥴اما گزارش نزن دوست دارم تو سایت باشم 😔🥺خب چی میشه مگه؟تازه من همه چیز رو میدونم🙁🔞هرکس گزارش بزنه خره😑

یادمه یکی تو نی نی سایت مدام ازخودش تعریف میکردمن زیباییم بی مثاله عکس گذاشت...‌.

ایشون خودشیفتگی کاذب داشت ادم حس بدی میکنه نسبت به طرف

گروه زرد،شروع رژیم ۳۱/۳/۹۹،وزن اولیه۷۲وزن الان۷۱/۵۰۰وزن هدف۵۲...  
درونی که منشااا بیرونی داره و روی هر اتفاق زندگیت اثر داره ( اعتماد به نفس ) شما وقتی اعتماد به نفس ...

اعتماد به نفس به این معنی نیست که خودت رو بی نقص بدونی بلکه پذیرفتن خودت با تمام نقص ها و دوست داشتن خودت با وجود اونهاست این که شما میکی بیشتر انگار گول زدن خود و انکار واقعیته

حلالم کنید و خدانگهدار