2777
2789
زیر پایی جلوی توالت رو می خواستم تو حموم بشورم دیدم فرچه فرشم نیست پرسیدم کجا گذاشتیش گفت تو ماشینه میارمش

تا بدین لحظه به دستمان نرسیده شاید اونم سر به نیست شده
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شام مهمون داشتیم جوجه کباب درست کرده سیخهای داغ رو گذاشته تو سینی چسیبیده بهش اون سینی خیلی به دردم می خورد چون بزرگه واسه هر کاری ازش استفاده میکردم
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
لیلا مامان نباتی جون شوهرت خیلییییییییییییییی دوستت داره. این همه کار میکنه و خرابکاری هم میکنه . فکر کنم شما از اون خانمهای مرتب و منظمی که خانداریشون بیسته ولی مادر شوهرت فکر کنم اینطوری نبوده که پسرشون هم یاد نگرفته با وسایل خونه کاری نداشته باشه و با نظم و مزتب باشه و هر چیزی رو سر جای خودش بذاره

به مرور زمان درست میشه وقتی با قانون جدید خونه آشنا بشه و بپذیره
هرکس یه ایرادی داره مثلا برادر شوهر من به سیاه و سفید دست نمیزنه و اگه یه موقع بچه اش هم یه بلایی بخواد سرش بیاد اسم خانومشو فریاد میزنه که بیاد بچه رو بگیره . خودش پا نمیشه. این مدلی بدتر نیست؟؟؟؟؟
وای چقدر مثل شوهر منه.وتنها دلیلش مادر شوهرمه.چون خیلی مرتب ووسواسی بوده پسرش دوست داره ازاد باشه.و هی خرابکاری کنه
هی دِلمـــــــــــ !!! یـــــــــه خواهِــــــــــش ؟؟؟ دیـــــگــه نَخواهـــش ....
لیلا جون

خدارو شکر کن شوهرت عوض خرابکاریهاش چند تا کار خوب هم از دستش برمیاد

من چیکار کنم که شوهرم هم خرابکاره و هم هیچ کاری از دستش بر نمیاد . باورت میشه حتی مدادشو هم من باید براش بتراشم .

هر وسیله خونه که خراب بشه خودم باید آچار پیچ گوشتی دستم بگیرم بیافتم به جونش. تازه یه نینی 4 ماهه هم دارم که همه کاراش با خودمه
تازه طلبکار هم هست!!!!!!!!!!!!!
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
لیلا جون خیلی باحال نوشتی عزیزم
خونه منم همین وضعیت هست البته نه به این حادی
ولی تا حالا به عنوان مشکل بهش نگاه نکرده بودم
یه وقتایی میخندم یه وقتایی حرص میخورم غر غر میکنم ولی خوب شوهر فنی داشتن این مصیبت ها رو هم داره دیگههههه
نه مزیم جون به نظرم هیچ ربطی به ای کیو نداره

اتفاقا زندگینامه خیلی از دانشمندا و نابغه ها که سطح هوشی بالا دارن رو بخونی مثل نیوتن و انیشتین و....
میبینی خیلی تو زندگی شخصی ممکنه از این حواسپرتیا و خرابکاریا داشتن

چند نمونش و تو کتابای درسیمون هم خوندیم
به نظرم ربطی نداره
سحر جون چه جالب خودمم خیلی به همین فکر کردم. غیر مستقییمم از مامانش پرسیدم ولی ظاهرا نبوده چون روی رفتارشون در بزرگسالی هم تحقیق کردم نشونه هاشو نداشت! ولی خودشم میگه حتی در سن یازده دوازده سالگی پدش هرچی ساعت رادیو میخریده داغونش میکرده! کاشهمون موقع تو سرش میزدن تا آدم میشد. شایدم تربیتی باشه آخه خانوادگی وحشتناک هردم بیل و بیعارن!به هیچی تقریبا گیر نمیدن! والا چی بگم این آدمی خیلی پیچیدس!!!!!!!!!
2810