2777
2789
سلام لیلا خانوم.کلی خندیدم،ببخشید.
درسته که وسایل آشپزخونتو خراب میکنه ولی یه شوهر همه چیز تمومه از نظر من...تو این دور ه و زمونه که مردا دست به سیاه و سفید نمیزنن هرکار بخوان انجام بدن یا تعمیر کار میارن یا کارگر...
خوبه که فتی شوهرتون. یک لاستیک اومدن انداختن دور لوله فاضلاب ماشین لباسشویی تا بو گندنیاد 10000تومان دادم
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هههههههههههههههههههههههههه

منم خیلی به کارهایی که همسرم انجام میده وسواس دارم.

اما دارم ترک میکنم این اخلاقمو. اخه طفلکیو خیلی دعوا میکنم. گناه داره

میخواد بهم کمک کنه ها ولی به خاطر اینکه دقیقا مثل من انجام نمیده کارهارو قاطی میکنم.
برای بهنامم که پیشم نیست یه فاتحه بخونین. ممنونم
واااااااااای ... خیلی با نمک بود ...

شوهر من اوایل خرابکاری های جزئی میکرد انقدر بهش گفتم که دیگه مراقبه ...

ولی کاراش با نمکه ... بیشتر تو کار کشفه ... مثلا واسه اسفند دود کردن هی غر میزدم که سخته ذغال آماده کرد و اسفند دود کرد روی گاز هم بزاری زودی دودش میره و نمیرسه به همه ی اتاقا ...

بعد میشینه نقشه میکشه ... ( منم یواشکی زیر نظر میگیرمش ... کلی فکر میکنه و حساب میکنه و منم کلی نگاش میکنم و میخندم ) شکل میکشه که چی بسازه که راحت بشه مثلا اسفند دود کرد ... چهار تا سیم کلفت و روش هم یه توری و زیرش هم یه چراغ الکلی ... بعد هر چیزی که کشف کنه میره وسایلشو میخره و میسازتش ...

هر وقت بخوام اسفند دود کنم دیگه راحتم ... چراغ الکلی روشن میکنم روی طوری هم اسفند میریزم راحت دود میکنه و اینا ....

یکم ریخت و پاش میکنه و دور و ورش رو شلوغ میکنه ولی بهش میدون میدم و زیاد تو پرو پاش نمیپیچم ...

کلی چیزای با مزه کشف کرده به قول خودش ... و ساختتشون ...

بنظر من هی بهش تذکر بده ولی بزار کارشو بکنه ....

افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
لیلا جون شوهر منم اوایل زندگی کلی از ظرفهای منومیشکوند منم فقط میخندیدم میگفتم فدای سرت الان خوب شده دیگه مراقبه.البته خرابکاریهای ذیگه هم داره ولی نه خیلی زیاد انسان جایزالخطاست دیگه
برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
خرابکاری جدید جدیش حوله هامونو تو نرم کننده خیس کرده بودم زیر پوش سبز ورزشی اش رو اورده انداخته توشون همه حوله هام سبز شده
واینکه دوتا واکس جادویی گرفته بودم هیچ کدوم تو جا کفشی نیست معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
لیلا جون به لطف شیرین کاری(به قول خودت خرابکاری!) های همسرتون ما اینجا کلی خندیدیم .مخصوصا این آخری رو.اینجا شده یه تاپیک خنده بیشتر.ههههههههههه
امیدوارم بعضی از این مردای بازیگوش و سر به هوا زودتر حواسشون رو جمع کنن و اینقدر حرص ما رو در نیارن
اخرین ورزن خرابکاریش که امروز دیدمش چاقوی سایز سه رو نمی دونم کجا گیر داده نوکش شکسته
منم بخندم دیگه ههههههههههههههههههههههههههه
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
2810