2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست
سلام دوستان ببخشید من باز مزاحم شدم خواستم بپرسم دبستان نوید صالحین چطوره؟کسی آشنایی اره با اونجا یا نه یک دنیا ممنوونم.مهسا جان امیدوا م مشکلت حل شده باشه عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هستی جان و مهنوشا جان
پسر من هدف یوسف اباد میرفت امسال ششم نداشت از شانس من که الان باید کلی حرص و جوش بخورم .اونجا خوب بود من رازی بودم
عجب خیاط ماهریست دنیا...دل هیچکس را برای من تنگ ندوخت....
مهنوشا جان صدر مدرسه درجه یکه و خود اموزش پروش هم به من گفت برو صدر بنویس ولی برای ششم جا نداشت هدف خوبه ولی فوق برنامه اش ضعیفه و تعدا دانش اموزاشم کمه .پارسال کلاس پنجم هشت نفر بود ای خوب بود
تو مدارس بشارت موعود و صدر اول هستن تو دولتی ها هم راه دانش خوبه بازم تحقیق کنید .ساعت تعطیلی برید از مادرا بپرسید .بهترین راه فهمیدن همینه
عزیزم تا پارسال هدف میرفت من رازی بودم چون تعدادشون کم بود هشت نفر تو کلاس بودن و گاج حل میکردن و ماهی یه ازمون داشتن ولی فوق برنامه هاشون ضعیف بود الان مهر ولایت میره که خیلی بده خیلی خواهر
تگه خواستی هدف ببری حتما بپرس که کتاب که کار میکنن چیه و ازمون داره یا نه .از مادرام بپرس چون ممکنه که برنامه هاشونو تغییر بدن خلاصه مطمئن شو. چون معلم هم خیلی مهمه و هیچ کس بهتر از مادرا نطر نمیتونه بده ..صدر میدان ولی عصر خیابان مو لایی انتهای خیابونه بزن تو نت ادرس و شمارش جزو مدارس منطقه شش هست
وبی هر جا میبری مهر ولایت نبر که معلماش کار نمیکنن و صریحا مدیرش میگه ما نمره میدیم و شما نگران نباشید انگار نمره سواد میاره .
2810