2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.با یکی از دوستان صحبت میکردم که پسشون حلی 1 تو چهارراه لشکر میرفتند. انقدر تعریف کرد که حسودیم شد.کلی تست و برنامه های المپیاد و اینحرفها دارن .خیلی راضی بود.و میگفت دبیرستانش و راهنمایی اش حرف نداره و خیلی با بچه ها کار میکنن. یکم براش مسیرش دور بود که حل کرده بود.در مورد علامه هم که پسر دومشوم میره گفت اصلا دبستانش کار خاصی نداره مثل مدارس دولتین شاید یکم سنگینتر که اونهم شاید یکم باهاشون مبتکران کار کنن ولی در مورد راهنمایی و دبیرستانش خیلی تعریف میکرد که شاید فقط یه سرو گردن از حلی پایینتره.اونهم بخاطر شاگرداشه که علامه بچه هاش بهترن.پسرش که تیزهوشان قبول شده بود دبستان دولتی میرفته.ولی مبتکران رو بیرون میخونده.
بچه ها من فقط نظر اون خانمو گفتم ...
خوب من با سرویس درسا صحبت کردم برش میگردونه حتی ساعتهای اضافه. باید با سرویسها صحبت کنی وگرنه امکان رفت وآمد شما که صد در صد نیست. حلی 3 هم یه سر برو .حتما عالیه.جلوی سرویس کوتاه نیا ..بگو کلاس اضافه است برشگردونه.اینطوری خیلی سخت میشه.من که اصلا کوتاه نمیام جلوی سرویس.مرغ یه پا داره.
هستی درسا کارش زیاده.البته خیلی از سطحش گله نداره و اصلا شکایتی نمیکنه ولی تا خیلی دیروقت پای درسه.منم بهش میگم حالا نمیخواد همه کارها رو مو به مو انجام بدی.فقط میترسم وسطش جا بزنه.
مدارس پسرانه حنان که مقطع دبستان و راهنمایی هم داره چطوره؟ ایا کسی تجربه ی داره یا نزدیکاش ؟ ممنون میشم اگه جواب بدید
عجب خیاط ماهریست دنیا...دل هیچکس را برای من تنگ ندوخت....
سلام به خانمهای گل

یه راهنمایی می خواستم، من لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم و حدود 12 سال سابقه کار در بخش اداری شرکتهای مختلف الان چون پسرم می خواد بره کلاس اول ترجیح میدم از سال دیگه کار نیمه وقت توی مدارس در بخش اداری به عنوان دفتردار، روابط عمومی، معلم یار و یا هر سمت دیگه ای غیر از تدریس باشه پیدا کنم توی مدارس شهرک غرب و سعادت آباد و ترجیحا دولتی پسرونه که با گل پسرم برم. آیا کسی جایی رو سراغ داره که پارتیم بشه یا مراحل استخدام نیروی اداری در مدارس رو بدونه که منو راهنمایی کنه.

ممنون از تمام خواهرهای گلم
یه مادر جویای کار نیمه وقت
کسی از دوستان اینجا مدرسه ابتدایی شهریار تو خیابون کارگر شمالی کوچه فردوسی میشناسه .اگه دوستی اشنایی هم دارید که بچه اش این مدرسه میره میشه بپرسید خوبه یا نه .من بیچاره بچه امو بردم یه مدرسه که از اول سال تا حالا ازش درس نپرسیدن میخوام مدرسه شو عوض کنم.اگه میدونید دریغ نکنید ثواب داره
وای هستی جون اگه منو از این برزخ نجات بدی تا اخر عمر دعات میکنم .الان پسرم مهر ولایت میره معلمشون تا حالا ازش درس نپرسیده تموم سوالای ریاصیش تو دفتر غلط ه
2810