2777
2789

البته غیرانتفاعی هم  خوبی های خودشوداره

اگه هزینه ها براتون مهم نیس این به نفع کشوره که اولیای پردرامد بچشونو بذارن خصوصی و هزینه عای تحصیلی بچشونو خودشون بدن وازبار دولت کم بشه

دومیش اینه که بجه هایی که دیر یاد میگیرن ویا شرایط خاص دارن بهتره تو این مدارس باشن چون جمعیت کمه وبیشتر کارمیشه باهاشون

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

سلام به شما 

من هفت سال غیر انتفاعی درس خوندم از مهد تا ابتدایی

به نطرم غیر انتفاعی خیلی بهتره 

تعداد کمتر    رسیدگی بهتر.    امکانات بیشتر. اردو های علمی و اموزشی و تفریحی بیشتر      

ازمون هایی که هفتگی و ماهانه میگیرن واقعا خیلی خیلی استاندارد و عالی هستن.     مشاوره میدن به بچه ها 

مثلا خودمون حداقل هر هفته در مورد یک موضوع صحبت میکردن باهامون و همین باعث میشد خیلی از سوالاتمون رو پاسخ بگیریم و اطلاعاتمون افزایش پیدا میکرد 

فن بیان کار میکردن.     و... 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شرایط کرونا که قراره خودمون پوستمون کنده بشه و به بچه درس بدیم چرا پول الکی بدیم به غیر انتفاعی.. اون پول رو هرجا که نتونستید بدید به معلم خصوصی تا حسابی بهش یاد بده و ایراداش رو بگیره..

تو غیرانتفاعی بچه ها اکثرااهل کلاس و افاده ان.. لوس و بچه ننه.. دولتی هم جای خوب و بد داره اگر از مدرسه نزدیک محل زندگیتون راضی نیستید میتونید تو یه مدرسه بهتر با یه قلنامه الکی ثبت نامش کنید.. البته اگر شهرتون مدرسه زیاد داره..

تو غیرانتفاعی مدام کلاسهای تقویتی و جبرانی و اردوهای راه دور و جشن های غیرضروری میذارن یا  بچه ساعت زیادی تو مدرسه است و تو خونه اسم درس رو میاری بچه فرار میکنه.. اکثرا تا 2،3بعداظهر مدرسه اند.. چشم و هم چشمی بین بچه ها و والدین زیاده و اگر یه مادری مثلا بخواد برای بچه لقمه نون و پنیر بذاره بچه قبول نمیکنه چون همکلاسی هاش از مدرسه ساندویچ میخرن یا خوراکیهای آنچنانی.. یا دفتر و ندادهای گرون قیمت.. فقط میخوان پز بدن و اصلا تو فکر گوش دادن به حرف معلم نیستن..

ولی مدرسه نمونه دولتی خوبه.. اگر بتونید بچه هاتونو خوب درس بدید و کمکش کنید بره نمونه دولتی تو اونجور مدرسه ها احتمال قبولی کنکور صد در صده

من فقط یک سال مدرسه دولتی رفتم ولی قطعا بچمو میزارم دولتی! مخصوصا تا دبیرستان

چون مدارس غیرانتفاعی معمولا بچه هارو پرو و پر توقع و لوس بارمیارن

خواهرمم تا شیشم رفت غیرانتفاعی دقیقا خیلی پرتوقع و لوس شده بود الان دوساله می‌ره دولتی اخلاقش بهتر شده

این تاپیک رو بخون برخوردها رو خودت ببین . نظارت رو غیردولتی بیشتره چون کادر دولتی همیشه به عنوان باز ...

نه اصلا اینطوری نیس من خودم یه زمانی آموزش پرورشی بودم

دقیقا ب عکسه نظارت رو دولتیا بیشتره

فقط بعضی معلمای غیراتفاعیا برا رزومشون  و...اینجورجاها خوب وباانرزی کارمیکنن

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
تو شرایط کرونا که قراره خودمون پوستمون کنده بشه و به بچه درس بدیم چرا پول الکی بدیم به غیر انتفاعی.. ...

عزیزم دولتی قولنامه ها باید هولوگرام دار باشه اولا 

دوما ابتدایی قانونی تا یک بیشتر نمیتونن باشن مگر کیف در مدرسه باشه 

سوما تو شرایطالان من خودم اگر شده از شام شبم بزنم بچم میره غیردولتی که تعداد کم باشه نه که تو ۷۰۰ تا بچه بلوله 

چهارما با احترام زیاد به قشر افغان ولی دولتی پر از افغانیه چون غیر دولتیا معمولا افغانی ثبت نام نمیکنن چون اولیا بفهمن شاکی میشن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
اره باید به دولت کمک کنیم که بیشتر بتونه اختلاس کنه 🥵🥵🥵🥵

همون دیگه

پس الکی پولتونو هدر ندید

دیدید بچه تون خدای نکرده عقبه تو یه درسش معلم خصوصی بگیرید بهتروبه صرفه ترازاین غیر انتفاعیاس

همون دیگه پس الکی پولتونو هدر ندید دیدید بچه تون خدای نکرده عقبه تو یه درسش معلم خصوصی بگیرید بهتر ...

من که عزیزم بچم میره غیر دولتی به خاطر جمعیت کمش و معلمهای عالی که داره امکان نداره بزارمش دولتی 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
من دخترم یکم آرومه میترسم بره وسط جمعیت زیاد بچه ها نتونه از خودش و کاراش بر بیاد  ولی شوهرم ...

خب  پس اتفاقا باید بره دولتی تا تو اجتماع بودن رویاد بگیره

البته تو شهر ما مدرسه ابتدایی غیر انتفاعیش خوب بود اما دبیرستان خوب نبود.   

رفتم امکاناتو دیدم به درد نمی خورد.  

البته خانواده قصد داشتن فقط ابتدایی مارو غیر انتفاعی بذارن چون ابتدایی خیلی مهمه

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

نمیدونم الان مدارس غیر انتفاعی چطور شدن ولی من اون موقع غیر انتفاعی بودم   تو مسابقات مقام میوردم. یادمه یه سال رایگان شدم. دو سال هم هزینه رو نصفه پرداخت کردم. بقیه سال ها هم چون درسم خوب بود چند درصد تخفیف میدادن

غیر انتفاعی میفرستی باید تا اخرش غیر انتفاعی بفرستی

من دبستان غیر انتفاعی بود باکلی امکانات مدرسه بزرگ بچه های با ادب

اما شهرمون عوض شد رفتم دولتی خیلی نبود امکاناتش ،سطح رفتار پایین به چشم میاد

وتوقعم زیاد بوولی بنظرم از لحاظ معلمها در یک سطحن 

خلاصه اگر دولتی میفرسته نمونه دولتی حداقل نزدیک به بالا شهر بفرست 

واقعا رو ادب بچه هم تاثیر داره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲