2777
2789
عنوان

میدونی چرا نماز صبح بیدار نمیشیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7793 بازدید | 40 پست
منم تازگیا خیلی وقتا خواب میمونم ازبس این بچه شبا اذیتم میکنه البته میدونم اینا تا یه حدی بهونس ادم اگه ادم باشه بیدار میشه !!!من همین امروز صبح به خودم قول دادم دیگه خواب نمونم
شوهرمم چون میدونه شبا خوب نمیخوابم دلش نمیاد بیدارم کنه !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میدونم که اگه پا نشم خوابم عمیق میشه اما به بچه که شیر میدم انگار غش میکنم و بعد با عذاب وجدان از قضای نماز پا میشم
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2
:((((((((
تو آمدی و خدا خواست پسرم باشی،
وبهترین غزلِ توی دفترم باشی،
تو آمدی وخدا خواست از همان اول،
تمامِ دلخوشی روزِ آخرم باشی،

تمامِ زندگی من و همنفسم 7 آبان 92 چشممون و روشن کرد، خدایا شکرتتتتت
منم همین طور بودم.
اما الان 2 ماهیه به لطف خدا و برکت بچه ای که تو دلمه نماز صبحم رو خوندم

اولین قدمم هم این بود که اگه پا می شدم میدیدم نماز قضا شده بلافاصله قضای نمازو می خوندم
نماز برای ما حکم آرامش داره مگرنه خدا به نماز ما رو که خواب آلود و با خمیازه و حضور قلب نیست احتیاجی نداره.
خدایا مارو ببخش که فقط موقع نیازمون از سجاده کنده نمی شیم.
اما آرامشی که با همین حالت از نماز میگیریم سرشار از انرژی مثبته و چه خوب که صبحمون رو با این انرژی شروع کنیم
خوب خیلی ها میگن من طول روز یاد خدا هستم و نیازی به دولا راست شدن(نماز خوندن) نیست ولی هر رابطه ای قوانین خودش رو داره و قانون رابطه با خدا اینکه دقایقی از طول روز رو در جایی در سکوت رو به او کنیم و شکرانه نعمتش رو بجا بیاریم وقتی نمی شه ولی تاثیر عمیقی داره .
درسته واقعا خدا باید توفیق نماز رو بده و شامل هرکسی نمیشه . چه بسا وقتی اذان گفته وضو گرفتیم ولی نتونستیم نماز بخونیم و قضا شده
2810