2777
2789
عنوان

بچه دار شدن و بی جنبه بودن شوهرم

269 بازدید | 12 پست

از وقتی بچم دنیا اومدا همش با شوهرم دعوام میشه تا بی حوصلم یا با بچه دعوا میکنم داد و بیداد میکنه و از اون پشتیبانی میکنه

خیلی خسته شدم از دستش

از صبح دخترم رو پام میشینه تا شب بخدا ازشوم به پایینم ترکیده از درد 

میگه میشینه دعواش میکنی پا میشه دعواش میکنی....‌. بابا منم ادمم حس دارم پام درد میگیره

بچم یکسال و نیم شه

کمی بده همسرت نگه داره تا بتونی استراحت کنی و خوش اخلاق شی

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان داشتم تو یه تاپیکی میگفتم که من و شوهرم خیلی با هم خوب بودیم از وقتی بچه دار شدیم مثل سگ و گربه به هم میپریم اعصابا ضعیف میشه بعد بچه چون واقعا بچه داری تو این زمونه بد شده همه بچه ها بدقلق شدن ادمو روانی میکنن

منم دخترم ۱۱ ماهشه تو این چند ماه کتک کاری هم کردیم انقد بی اعصاب شدیم والا من موندم چرا میگن بعد بچه زندگی شیرین میشه من هر کیو اطرافم دیدم دچار نوسانات شده زندگی زناشوییشون

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
بچه پیش اون وای نمیسته هرکاری کردم روی پای اون بشینه ننشت

خب کی ها بغلش میره بهرحال یه زمانی شما مثلا حمام میری یا کار اینطوری اون زمان مسئولیت نگهداریش با همسرته 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
الان داشتم تو یه تاپیکی میگفتم که من و شوهرم خیلی با هم خوب بودیم از وقتی بچه دار شدیم مثل سگ و گربه ...

شوهرم اصلا منو درک نمیکنه

بخدا ما هم کتک کاری کردیم سرش

ما هم تمام دعواهامون سر بچست اصلا منو درک نمیکنه

الان داشتم تو یه تاپیکی میگفتم که من و شوهرم خیلی با هم خوب بودیم از وقتی بچه دار شدیم مثل سگ و گربه ...

اصلا جدیدا آقایون تو بارداری حساس میشن. افسردگی بعد زایمان میگیرن. انگار درکی از سختیهای بارداری و بعدها شب نخوابی و بچه داری ندارن. بجای کمک غر میزنن یا قهر میکنن🙄🙄

شوهرم اصلا منو درک نمیکنه بخدا ما هم کتک کاری کردیم سرش ما هم تمام دعواهامون سر بچست اصلا منو درک ...

اره میفهممت من شوهرم درک میکنه بچه داری سخته اونم دختر بدقلق من ولی تا یه حرف میزنه من میپرم بهش دست خودم نیس یا دخترم خوابه سرصدا کنه دخترم بیدار شه کلشو میکنم

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗