2777
2789
بچه های سعی کنید چند روز یه بار به وبلاگش سر بزنید خیلی خانم خوبیه بیایید توی این روزای ابتدای زایمانش بهش قوت قلب بدیم
http://niniealireza.blogfa.com/post/51
واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
یه مامان گندم دیگه ست
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
وای کوکی جون ایمجوری نگو من می شناسمش هم استانی هستیم و دوستم هم کاملا می شناسش شوهرش رفته بوده زیارت امام رضا متاسفانه در اثر گاز گرفتگی خفه می شه
خیلی خانم مومن و مهربونیه درست نیست اینجوری صحبت کنید
واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این تایپیک زدم چون می دونم اگه گسی واسش نظر بنویسه وو بهش قوت قلب بده خوشحال میشه
خب شما نگفتید که میشناسید
دوست عزیزم من که بى احترامى و توهین نکردم که صحبت کردنم درست نباشه
به هر حال خدا بهشون صبر و آرامش عطا کنه و با آرزوى روزهاى خوش
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
ای بابا
حالمو گرفت
شوهرش با شوهره من هم اسمه
خدا شوهرمو برام هزااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار سال نگه داره
ای خدا
سایه همه مردا رو روی سر زن و بچشون نگه دار
ای خدا
ای خدا
ای خدا
خدا پشت و پناه خودش و بچه اش باشه الهی
2810