2777
2789
عنوان

رفسنجانی داریم اینجا؟؟؟😍

518 بازدید | 35 پست

اگه هست 

دندونپزشکی که قسطی کار کنه سراغ ندارین ؟

ممنون🎀

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

خدا رحمتش کنه پسته دوس داشت

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفسنجانی فوت کرد که 

واااای خدا😭😭😭

میگم کسی اهل رفسنجان نیست 

چرا همه شهر مارو با این میشناسن

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

عه شماهم رفسنجانی هستید؟😍😍

اخرش چی میشه رفیق؟🥀                                                      منم میتونم برسم به آرزوهام 🙃🙂                                         💜kpop changes my life💜kpoper💜                                                                                                                                                                        
بله وشماهم؟😍

بله منم😅

اخرش چی میشه رفیق؟🥀                                                      منم میتونم برسم به آرزوهام 🙃🙂                                         💜kpop changes my life💜kpoper💜                                                                                                                                                                        
بله منم😅

من امسال سال دوممه کنکور میدم 

باید از نی نی سایت بریم تا بدبخت نشدیم😐💔

وقتمونو میگیره

واااای خدا😭😭😭 میگم کسی اهل رفسنجان نیست  چرا همه شهر مارو با این میشناسن

واییی 😂😂😂😂😂😂😂😂 دوساعته دارم میگم رفسنجان فوت کرده ؟!!😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
من امسال سال دوممه کنکور میدم  باید از نی نی سایت بریم تا بدبخت نشدیم😐💔 وقتمونو میگیره

میخواید معلم بشید 🤩🤩🤩؟ 

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
واییی 😂😂😂😂😂😂😂😂 دوساعته دارم میگم رفسنجان فوت کرده ؟!!😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

😅😅

😅😅

😂😂😂

من امسال سال دوممه کنکور میدم  باید از نی نی سایت بریم تا بدبخت نشدیم😐💔 وقتمونو میگیره

اره واقعن🤕تازه من اینستامو پاک کردم ولی اومدم سمت نی نی سایت😐😐 ولی خب خدارو شک خیلی کنترلش میکنم که زیاد وقتمو نگذرونم