2777
2789
عنوان

رفسنجانی داریم اینجا؟؟؟😍

518 بازدید | 35 پست

اگه هست 

دندونپزشکی که قسطی کار کنه سراغ ندارین ؟

ممنون🎀

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

خدا رحمتش کنه پسته دوس داشت

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفسنجانی فوت کرد که 

واااای خدا😭😭😭

میگم کسی اهل رفسنجان نیست 

چرا همه شهر مارو با این میشناسن

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

عه شماهم رفسنجانی هستید؟😍😍

اخرش چی میشه رفیق؟🥀                                                      منم میتونم برسم به آرزوهام 🙃🙂                                         💜kpop changes my life💜kpoper💜                                                                                                                                                                        
بله وشماهم؟😍

بله منم😅

اخرش چی میشه رفیق؟🥀                                                      منم میتونم برسم به آرزوهام 🙃🙂                                         💜kpop changes my life💜kpoper💜                                                                                                                                                                        
بله منم😅

من امسال سال دوممه کنکور میدم 

باید از نی نی سایت بریم تا بدبخت نشدیم😐💔

وقتمونو میگیره

واااای خدا😭😭😭 میگم کسی اهل رفسنجان نیست  چرا همه شهر مارو با این میشناسن

واییی 😂😂😂😂😂😂😂😂 دوساعته دارم میگم رفسنجان فوت کرده ؟!!😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
من امسال سال دوممه کنکور میدم  باید از نی نی سایت بریم تا بدبخت نشدیم😐💔 وقتمونو میگیره

میخواید معلم بشید 🤩🤩🤩؟ 

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
واییی 😂😂😂😂😂😂😂😂 دوساعته دارم میگم رفسنجان فوت کرده ؟!!😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

😅😅

😅😅

😂😂😂

من امسال سال دوممه کنکور میدم  باید از نی نی سایت بریم تا بدبخت نشدیم😐💔 وقتمونو میگیره

اره واقعن🤕تازه من اینستامو پاک کردم ولی اومدم سمت نی نی سایت😐😐 ولی خب خدارو شک خیلی کنترلش میکنم که زیاد وقتمو نگذرونم