2777
2789
عنوان

خستگی مفرط و بی انرژی بودن

27517 بازدید | 16 پست
دوستای خوبم. من یک نی نی 10 ماهه دارم. خودم هم به شکلی شاغل هستم. البته نه تمام وقت. از وقتی به دنیا اومده من همیشه خیلی انرژی داشتم. خدا رو شکر افسردگی پس از زایمان نداشتم. عاشق این طفلک کوچولو هم هستم. ولی الان چند روزه دیگه واقعا احساس می کنم بریدم. خسته هستم هم جسمی هم روحی. خیلی هم وسواسی برای تمیزی هستم ولی الان دو هفته هست که اصلا انرژی ندارم خونه رو تمیز کنم. همه جا به هم ریخته است. نمی تونم غذا بپزم. حوصله کارم رو هم ندارم. بچه رو هم به زور دارم تحمل می کنم. همش دلم می خواد بخوابه و توی دست و پام نباشه. احساس می کنم گاهی حتی انرژی ندارم از روی صندلی بلند شوم. هر چند که به هر زوری هست کارهای روزمره رو انجام می دهم ولی هر روز بیشتر و بیشتر تحلیل می روم. باز هم می گم که اصولا آدم پر انرژی و اهل بدو بدو هستم. نمی دونم چرا اینطوری شدم. ضمنا کم کاری تیرویید هم دارم ولی سالهاست دارو می خورم در نتیجه از اون هم نیست. لطفا اگر شما هم بعد از این مدت گذشتن از زایمان اینطوری شدید بهم کمک کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

nini joon man dorost mesle to hastam
niniye man ham 10maheshe va vaghti tapiketo khondam engar dashti az dele man sohbat mikardi gahi vaghta delam mikahd aslan bache nabashe baz behesh negah ke mikoanm delam misoze chon bache masome va vabaste shadid be man tamam etekye gahesh manam age man movazebesh nabasham pas ki,?gahi delam mikhad gerye konam,az khone biron naram hoseleye hichkaso hich ja ro nadaram,dorosteke 10mah az zaymanam migzare vali ba khodma migam nakone dochare afsordegi shodam.
bacham ta behal 2bar be khatere sahlengariye man oftade ba sar va in mano bishtar azab mide gahi inghadr bihosele va biramagh misham ke saresh dad mizanam dvash mikonam inghad rmasom negam mikone mifahme,gonaham dare chon har balaye saresh biyad taghsire mane oon ke bachas nemifahme.
nozad bod khatarnak nabod ama dar avaz be shire man vabaste khaste shode boidma yeksare zire sine hala ke bozorg shode kamtar shir mikhore vali khatarnak hamsh bayd donbalesh basham
ازخستگی مفرط نگیدکه دلم خونه
نی نی من 3سالشه ...من هم شاغل هستم ازنوع بدجورش یعنی هرروز ازساعت 7تا4 سرکارهستم تعطیلی هامونم که خیلی کمه وهرجاهم که تعطیل بشه ماباید بریم ...............
تابرم بچه رو ازخونه مامان بردارم وبرم خونه خودمون میشه ساعت 6و7 ...بعدبلافاصله توی آشپزخونه وبشوروبپز..توی این مدت هم دخترم همش آویزووووووووووووون منه والتماس که بیا باهم بازی کنیم ولی من هربارطفلک رویه جوری دست بسرمیکنم ...........بعدش هم که شام وکارهای همیشگی ونهایتا خواب............حتی حال ندارم که بچه رو ببرم حموم ویک روزدرمیون که میخوام ببرمش غم عالم میفته تودلم......نه فیلمی میبینم ...نه کتابی میخونم ....نه سرگرمی ونه تفریحی .........
خیلی هم عذاب وجدان دارم واحساس میکنم که خیلللللللللللللللللللللللللی مادربدی هستم که نمیتونم واسه بچه ام وقت بذارم وطفلک هربارباید برای نیم ساعت بازی ویا خوندن یه کتاب کلی التماس من رو بکنه .........ایکاش بچه دارنمیشدم چون لیاقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتش رو ندارم....گریهههههههههههههههههههههههه
وضعیت شوشو هم که ازمن بدتره وقتی ازسرکاربرمیگرده داغون وخسته وتنها زحمت خوردن شام رو میکشه وبعدش روی مبل خوابش میبره....بیخیال ازدنیا ...........خوش بحال مردا
این روهم بگم که درحال حاضرنمیتونم کارموول کنم چون اولا که دولتیه وحیفم میاد ودوم اینکه آنقدروام گرفتم وقسط دارم که اگه کارموول کنم شوشو باید سه جا کارکنه بلکه بتونه وامها رو تسویه کنه

خلاصه اینکه انگارچاره ای ندارم جزسوختن وساختن
سوگند جان و نی نی جان من هم احساس می کردم کم انرژی هستم رفتم دکتر ازش یکسری آزمایش برام نوشت که بیبینم چی توی بدنم کمه چون خستگی و بی حوصله گی معمولا یا از کم خونیه یا از افسردگی آزمایش ها نشان داد هیچ مشکلی ندارم ولی یکسری قرص تقویتی گرفتم به نام فارماتون یه مدت از اونها خوردم بهتر شدم ولی کلا سعی کنید اول با چکاب شدن از عدم بیماری جسمی خودتون مطمئن شید بعد سعی کنید از نظر روانی رو خودنون کار کنیدمعمولا در یک بازه زمانی اکثر خانم هایی که بچه کوچیک دارند دچار این حالت می شند به خودتون تلقین نکنید امیدوارم همیشه پر انرژی و اکتیو باشید
سلام دوستان خوبم
من هم یه پسر دارم که حدود 2 سال 9 ماهشه و مثل پروین جان شاغل هستم و همه مشکلات ایشون رو هم به نوعی دارم با این تفاوت که برای پسرم قطعا وقت میذارم، چون از صبح توی مهده و عصر با انرژی بیشتر منتظره که با هم بازی کنیم. انصافا سخته ولی خوب اونم انرژی مادر میخواد دیگه....
من هم پر تحرک هستم و اصلا آروم و قرار ندارم، یه مدت دقیقا همین حال شما رو داشتم، به مرور بهتر شدم، ولی اوایل امسال دیدم این حالت کسالت و خستگی و خمودگی چند برابر شده و به شدت داره اذیتم میکنه، اینقدر که حوصله پسرک رو نداشتم و همش میخواستم یا بخوابه و یا خودش بازی کنه! رفتم دکتر و آزمایش دادم و خوشبختانه مشکلی نبود، در نهایت دکتر یه قرصهای مکمل و ویتامین کامل و زینک و همچنین آهن (فقط برای مدت یک هفته آشنای خانمها) تجویز کرد، برای مدت یک ماه، برای من که خیلی اثر خوبی داشت.
حالا به شما دوستان هم توصیه میکنم با مشورت با یک پزشک (حتی پزشک عمومی)، یه سری از این داروهای مکمل رو مصرف کنید و ضمن اینکه اگر بتونید از اطرافیان کمک بگیرید و یه چند روزی استراحتتون رو بیشتر کنید. مطمئن باشید که شما هم به زودی سر حال میشید.
پروین جون من هم مثل شما شاغلم ولی وقتی می ام خونه وقتم رو برای پسرم می زارم و سعی می کنم حتی المقدور کارهام رو کم کنم. غذا حاضری می خورم 1 ماهی هست که ظرفشویی خریدم . وقتیکه پسری خوابید نظافت می کنم .ووو شما هم سعی کن کارات رو یه کم کم کنی چون طفلی دخترت گناه داره حالا خونه یه کم نا مرتب باشه اشکالی نداره عزیزم به مرور که بزرگتر شد خونه هم نظم سابق رو می گیره خانومی
Lilypie Maternity tickers
دوستان عزیزم سلام .مشکل کمبود وقت معمولا"برای خانم های شاغل وجود داره .فکرمیکنم بعضی کارها هست که میتونه باعث افزایش وقت ما خانمهای شاغل بشه .مثلا"اینکه غذای یک هفته رو جمعه تهیه و فریز کنیم یا خرید هارو به صورت عمده انجام بدیم والبته کارهایی که مامان آرتین عزیزگفتند .و درصورت امکان از اطرافیان کمک بگیریم تا بتونیم وقتی رو برای خودمون بزاریم تا دچار افسردگی نشیم
منم الان شاغلم ولی بچه ای ندارم. همین حالاش هم خیلی خسته میشم . باور کنید از درد اینکه از یه فیلمی که شبها پخش میشه خوشم نیاد ترجیح میدم اصلا نبینم چون میدنم اگه ببینم و خوشم بیاد و بخوام که دنبال کنم دیگه شبها نمی تونم زود بخوام و صبح به سختی باید بیام سرکار. ولی واقعا من توی خودم نمی بینم که هم بچه دار بشم و هم شاغل. الان هم میخوایم برای بچه دار شدن اقدام کنیم ولی مطمئن هستم که تا 3-4 سالگیش اصلا به کار فکر نخواهم کرد. چون میدونم واقعا انرژی آدم رو میگیره . مجبور نیستم که خودم رو انقدر خسته کنم که در نتیجه هیچ جا بازده نداشته باشم
مرسی دوستای خوبم. اولا که از اینکه می بینیم بقیه هم مثل من هستند تا حدی خوب به این نتیجه می رسم که این مسئله عمومیت داره و خاص من نیست ولی از اینکه می بینیم حتی تا 3 سالگی بچه مادرها همین حال رو دارند می ترسم.
واقعا شایدهم به خاطر مکمل ها باشه. من تا دو سه ماه پیش هنوز پری ناتال می خوردم ولی قطع کردم. شاید اگر ادامه بدم بهتر شم. قاعدتا باید برنامه ریزی بهتری کرد ولی اول باید حالم خوب بشه تا بتونم برنامه ریزی کنم. با این وضع اصلا نمی شه. به علاوه که همه جام هم درد می کنه. از انگشت دستم و مچ ام گرفته تا کمرم.
نی نی جان من هم با اینکه پسرم نزدیک چهار سالشه همیشه خسته ام و اکثر اوقات پاهام و کمرم درد می کنن ، وقتی کوچیک تر بود فکر می کردم بخاطر اینه که باهاش بازی می کنم و بغلش می کنم چون تا دو سال و نیم همش میگفت منو بغل کن ، ولی الان هم همیشه خسته ام ، و همین علامتهائی که دوستان میگن .
هفته دیگه مهمون دارم ، از الان غصم شده ... باید خونرو تمیز کنم ، گرچه دوباره همه چیز رو به هم میریزه ، تازه کسری بچه خیلی شیطونی نیست و نسبتا آرومه . ( خدایا شکرت) یکی از مامانها یه تاپیکی گذاشته که بچش تا سه نیمه شب نمیخوابه ، خیلی دلم براش سوخت ، طفلکی کارمند هم هست . کسری از همون بچگی شبها خوب می خوابید و یادم نمیاد حتی یک شب نخوابیده باشه ، الان من انقد خسته و داغونم ،
البته علت اصلی خستگی ما بچه نیست کار بیرون از خونه است .
مامان کسری جون. نی نی منم خیلی بدخوابه. من هیچ شبی نیست که زودتر از 3 بخوابم و هیچ شبی نیست که 10 بار بیدار نشم. نمی دونم واقعا به خاطر کار بیرون و خونه باهمه؟ شایدم بی انگیزگی باشه
نی نی جون الینای منم حدود 9 ماهشه و من هنوز سرکار هم نمیرم ولی منم خیلی خیلی خسته و بی حوصله ام. شبها خوب نمیخوابه و شب تا صبح حداقل 5 بار بیدار میشه. نمیتونی سرکار نری؟ کار بیرون واسه ماها خیلی انرژی بره.