2777
2789
سلام ...من این پنج شنبه باید برم استانبول.....سفر کاری دارم...تو منطقه تکستیل کنت....به تورها زنگ زدم که شوهر و دخترم رو هم ببرم...تو منطقه های تکسیم و آکسارای و فاطی بهم هتل پیشنهاد کردند ...به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم؟
خانمی ما آکسارای بودیم. از جامون هم راضی بودیم نزدیک بازار بزرگ و بعضی از مراکز دیدنی مثل مسجد شاه سلطان احمد و ... بود. خیلی هم جای شلوغی نبود وسایل نقلیه هم نزدیکش بود.
منطقه تکسیم هم مرکزیت داره و شلوغه، بیشتر هتل ها اونجاست ضمنا خیابان استقلال هم که مرکز خرید استانبوله هم تو تکسیم قرار داره. به خاطر همین شلوغیش بیشتره. همه جور رستوران یا Fast foodi هم تو تکسیم هست. ولی از فاطی اطلاعاتی ندارم. چون بچه دار هستین شاید مرکزیت تکسیم بیشتر بدردتون بخوره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام عزیزم
بستگی داره برای چی می خوای بری ؟ هتل های تکسیم گرون تره . ولی آکسارای هم بد نیست . اگه می خوای شبها بیای بیرون و تفریح کنی هتلتو نزدیک تکسیم بگیر . مرکز خرید جواهر هم نزدیک تکسیمه . خیلی خوبه . محله لاللی هم خوبه برای خرید ولی باید از هرچیزی سری بخری اونطوری خیلی به صرفه است. شبهای ترک هم برو حتماً جالبه ولی تنگه بسفر نرو اگه هم میری با کشتی خارجی ها برو چون ایرانیش خیلی جواد بازیه
سلام مانترا جان امیدورام سفر بهتون خوش بگذره اول یک چیزی درباره هتلهای استانبول بگم و این حرف من نیست حرف لیدر ما بود ایشون میگفتند که هتلهای ترکیه بین المللی نیستند یعنی ستاره هایی که هتلهاش دارند را خودشون به هتل دادند و هتل هم زیاد برات مهم نباشه چون هتل 3-4-5 ستاره که با ما توی یک تور بودند ولی هتل هاشون فرق میکرد وقتی از هم میپرسیدیم همه مثل هم بود یعنی فرق نمیکرد بعدشم ترکیه اینقدر جای دیدنی داره که فقط برای خواب اونجا میری من و همسرم برای ماه عسل توی مهر رفتیم استانبول اولش که رفتیم همه ما را ترسوندند که شب بیرون نیاید و ... از این حرفا ما سر ساعت 8 هتل بودیم ولی از فرداش گفتیم بگذار ببینیم چه شکلیه تا ساعت 12-1 شب بیرون بودیم و واقعا خوش گذشت و هیچ خطری نداشت و همه مغازه ها باز بودند.
هتلی که ما گرفته بودیم توی لاللی بود و خیلی خوب بود به همه چیز دسترسی داشتیم راحت نزدیک هتل ترانوای بود که سوار میشدیم همه جا میرفتیم و خیلی هم مغازه داشت که اکثرشون کلی فروش بودند ولی خیلی عالی بود.
حتما برای خرید اولویوم را که توی خیابون زیتون بورن را حتما برو چون هم جنساش خوبه هم ارزونه و همه چیز میتونی پیدا کنی.
جزیره بیوک آدا را هم برو ولی با تور نرو چون خیلی گرونه از هر کسی بپرسی بهت میگه چطوری بری من و شوشو خودمون رفتیم و واقعا لذت بردیم تازه موقع برگشت اشتباه سوار کشتی شدیم و رفتیم قسمت آسیایش و اونجا را هم دیدیم و با اتوبوس از اون پل معروف ترکیه گذشتیم و رسیدیم به هتل که خیلی خیلی ارزونتر برام نسبت به تور تموم شد.
در کل ترکیه خیلی جای قشنگی لذت ببر.
ببخشید خیلی پر حرفی کردم شرمنده
عزیز دل مادر بعد از نه ماه انتظار و سختی الان تو بغلمی
خدا را صد هزار مرتبه شکر
خدا جونم عاشقتم