2777
2789
عنوان

فروش امتیاز تعاونی مسکن خانه سینما منطقه 22 تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 8575 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرداختی ها ی بعدی فقط بابت ساخت وساز از سوی تعاونی اعلام می شود، هر ماه یا هر چند ماه یک قسط اعلام می گردد که بابت نوع کار کمتر یا بیشتر می شود (مثلا واریزی برای خاکبرداری با واریزی آهن متفاوت است). خواهش می کنم در خدمتتون هستم
آقای احمدی تلفنتون از دیروز در دسترس نیست ایملتونو ندارم، لطفا با نامزدم برای اون یکی سهم تماس بگیرین پول ایشون هم فراهم شد ساعت تعیین بفرمائید مجدد بریم تعاونی ممنون می شم، اون مبلغ عضویت هم به حساب تعاونی ریختم از طریق خانوم گودرزی چک بفرمائید.قیمت سهم و امتیازهامون پائین نیاد؟
کارها رو هماهنگ کردم همکارم انجام می دن مبارکتون باشه،ما دعا می کنیم که همه چیز ارزون بشه برای همه اینجوری بهتره اما قیمت امتیاز و سهم و شاید هم مسکن پائین نمی یاد پیمانکاری که مصالح و آهن رو با قیمت بالا خریده چطور می خواد قیمت کارشو پائین بیاره پس این ایده عملا ناشدنی هست. از اوایل امسال هم مرتب اعلام کردن که حباب مسکن داره شکسته می شه اما در قیمت ها هیچ تفاوتی نداشتیم فقط شاهد رکود بودیم . مبارکتون باشه.
سلام. ممنون از راهنماییهای ارزندتون. میخواستم بپرسم جسارتا احتمال کلاهبرداری در پیش خرید این آپارتمانها هست؟ بعد از عقد قرارداد حداکثر چقدر در ماه باید پرداخت کنیم؟ چقدر وام تعلق میگیره؟
آیا واقعا بعد از 2/5 سا واحدها کامل رو تحویل میگیریم؟
مرسی از کمکتون
سلام، خواهش می کنم، من چندین ساله با این تعاونی کار می کنم و پروژهاشون تا الان پا بر جاست و حتی داره ساختمان های پردیس رو تحویل می ده این نشون دهنده ی تعاونی معتبر هست اما همیشه به مشتری ها میگم از هر لحاظ خودتون تحقیق کنید.
وام همون وام مسکن مهر هست 25 بوده الان فکر می کنم 30 شده.
واریزی های بعدی بسته به نوع کار ساختمانی که از سمت تعاونی اعلام می شه و متراژی که شما انتخاب می کنید متغیر هست.
در دفترچه پیش سند قید می شه که پیمانکار موظف هست سر زمانی که قول داده پروژه رو تحویل بده اگه خواستید هماهنگ کنید تشریف بیارید دفترچه رو مطالعه بفرماید.
شماره تماس من 09122408477 احمدی
حتما باهاتون هماهنگ می کنم ممنونم. فقط یه سوال دیگه؟ چرا امتیاز کارگران شهرداری5 اینقدر ارزونتر از خانه سینماست؟
کارگران شهرداری6-3 تومنه ولی خانه سینما 20 تومن؟!
اگه بخوام از واحدهای خانه سینما بگیرم (حدودا 100 متر)چقدر باید الان پرداخت کنم؟ واحدهای کارگران شهرداری چطور؟
شما کدومو پیشنهاد میکنید؟
هردوی این تعاونی ها واسه ساخت با پیمانکار قرارداد بستند؟ زمینی که باید ساخت انجام شه مشخص شده؟
و آخرین سوال.. من همدان هستم آیا این وام به ما تعلق میگیره که تهران خونه بخریم؟ البته آخر سال به تهران نقل مکان میکنیم
واقعا ممنون از راهنماییهاتون. من 4-3 روز دیگه میام تهران که باهاتون هماهنگ کنم واسه بازدید و مراحل دیگه کار
کارگران شهرداری منطقه 5 فقط فروش امتیاز هست به نوعی عضویت شما محسوب می شه و در نوبت یا لیست انتظار پروژه می رین تا هر وقت پروژه جدید داشتن بهتون اطلاع بدن. یک پروژه هم داره که جاش مشخص هست و شروع شده اما واحدها پر شده و دیگه عضو نمی گیره مثل برج H2 خانه سینما که اون هم پر شده و عضو نمی گیره.

من خانه سینمارو پیشنهاد می کنم زمینش خریداری شده و پروژه شروع شده و پیش رفته و هر چی واریزی اعضا بیشتر بشه و پروژه پیشرفت کنه امتیازش گرونتر هم می شه. کلا امتیاز در همه ی تعاونی ها بهمین شکل هست

خانه سینما با پیمانکار قرارداد بسته.واحدهای زیر 100 متر برج f1 خانه سینما داره، خاکبرداری و فوندانسیون تمام شده در مرحله ی میلگرد هست، متراژهای کوچک سریعتر فروش می رن توصیه می کنم اگه خواستار این متراژ هستین سریعتر اقدام کنید. واریزی 400/000/000 معادل چهل میلیون تومان اما بزودی یه واریزی جدید هم اعلام می شه برای متراژهای کوچک و متوسط و بزرگ متغیر هست.
اما راجب به وامی که شما می گین من اطلاعات دقیق ندارم فقط می دونم راههایی هست که انشالله بتونیم براتون بگیریم مثل داشتن اجاره نامه در تهران و یا اگر واجد شرایط نبودین می تونید یک جایگزین معرفی کنید باز هم دقیق تروشو وقتی اومدین از تعاونی می پرسیم.
بله حتما تشریف بیارید حضوری هم زمین ها و پروژه ها رو ببینید، هم تعاونی ها خواهش می کنم در خدمتتون هستم .
سلام دوست عزیز
خانه سینما 24/000/000ریال معادل با دو میلیون و چهارصد هزار تومان که در دفترچه قید می شود
آپارتمان نوساز منطقه 40/000/000ریال الی 45/000/000 ریال معادل با چهار میلیون تومان
بله من و دوستم در این تعاونی واحدهایی داریم.
خانم ((محمدم بی مائده(مائده ی محمد)) نمی دونم چرا پیغام شما اینجا نمایش داده نشده و به ایمیل من اومده
سوال شما(سلام روز بخیر،عذر میخوام میتونم بپرسم قیمت تمام شده چقدر میشه ؟ من دقیق متوجه نشدم . ممنونم)
تعاونی قیمت تموم شده اعلام نمی کنه چون در طول پروژه قیمت اجناس و متریال متغیر هست مخصوصا در ایران
اما متراژ و قیمتی که برای هر یک متر اعلام می شود در دفترچه ثبت می شه در کل قیمت تمام شده ی تعاونی خیلی بصرفه تر از بیرون هست و مناسب سرمایه گذاری
از این فرصات استثنایی استفاده کنید
جمع واریزیها 50میلیون تومان شده ، برخی امتیازها ((برای واحدهای 96متری دو خواب و 126متری سه خواب)) 15میلیون تومان بفروش می رسد.
http://www.hamshahrionline.ir/details/235375