2777
2789
عنوان

یک ماهه زایمان کردم اما شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 3638 بازدید | 65 پست
مردا همینن دیگه. من هفته 15 هستم با وزن 45. شکمم یه سانت جلو اومده.میگه چاق شدی. مردا همینن. غیر این ازشون نمیشه انتظار داشت. مامان دوقلوها وزنت چند بود قبل بارداری؟ حالا چندی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان دو قلو ها
عزیزم تا حدودی تقصیره خودته
چرا نمیتونی ج بدی.
تا تو توضیح ندی که اون نمیفهمه. با خونسردی جوابشو بده عزیزم.
دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
اگه به بچه ها شیر می دی و شب ها هم بیدار می شی معمولا خیلی زود لاغر می شی ...من که حتی لاغر تر از قبل از بارداری هم شدم....نگران نباش....به اندازه غذا بخور و سر خود رژیم نگیر اما زیاد روی هم نکن و شیرینی و غذاهایی که الکی نشاسته و چربی دارند زیاد نخور....سعی کن خودت از بچه ها مراقبت کنی تا کالری بسوزونی و زودتر برگردی به وزن عادی اما به همسرت بگو که اگه تو چاق یا لاغر بشی من باز هم دوستت دارم همین...خیلی هم حساس نشو ....همسر من چیزی نمی گفت اما پدرم همون روز های اول بهم می گفت بابا جان ورزش کن این جوری نمونی.....بهت بگم یک بخش زیادیش هم پف هست من بچه ام که دو ماهش کامل شد خیلی پفم کم شده بود و پایان سه ماهگی به غیر یک کوچولو شکم نداشتم....نگران نشو ..به دل نگیر عقلش نمی رسه.....تو الان مادری و این یک مقام بزرگه
بهش بکو هر وقت یه شکم زاییدی حق داری نظر بدی
عزیزم این اصلا معنی نداره که میکی نمیتونم جواب بدم، اکه نتونی این کارو بکنی یعنی برای خودت ارزش قایل نیستی، ببخشید که رک کفتم اخه از خانومایی که مظلومن و میزارن بهشون زور کفته بشه اعصابم خورد میشه، بازم ببخشید