2777
2789
عنوان

ماجرای پریودی من😐😑همه بیاین راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 34 پست

قبل ازبارداری کیست داشتم مثل شمابودم۱۰روزپریودبودم سه بسته نواروتموم میکردم تودوران بارداری کیستم ازبین رفت پریودام الان کم شده و۷روزتموم میشم 

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ال دی میخوری؟

ن فقط دو ماه اول زندگی حدود 10 سال پیش خوردم دیدم شکمم باد میکنه انگار دیگه نخوردم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اره دقیقا فقط ۱۰ روز با ۱۵ روز در ماه تمیزم😂😂🎈دکتر رفتم هزار بار طبیعیه😶

😂عجیبه هم پریودت هم حرف دکترا 

ولی سعی کن چیزایی که باعث میشه جلوگیری شه از کم خونی یا خوبه براش بخوری

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279
😂عجیبه هم پریودت هم حرف دکترا  ولی سعی کن چیزایی که باعث میشه جلوگیری شه از کم خونی یا خوبه ب ...

ممنون حتما😎🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!