2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 124 پست
😂😂😂وااای این نصیحتو یکی از فامیلای درجه یک شوهرم بم کرد گفتش هیچوقت دلت برا مرداد نسوزه همیشه بفر ...

دیکه از صبح تاشب سرکار واقعا کار میکنه ها

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ما هم از صفر شروع کردیم پدر شوهرم حتی خرج محضر برای عقد رو هم نداد خود همسرم داد تا این حد باورت نمیشه همسرم میگه مجرد که بوده مادرش همه پولاشو می گرفته خرج میکرده اکه چیزی میخریده همسرم .....خواهر شوهرام استفاده میکردن تازه همه درامد پدر شوهرم هم خرج خرید جهیزیه لوکس برا خواهر شوهرام شد اینم بگم که تازه از ما هم توقع دارن پولمونو هنوزم خرجشون کنیم 

ناشکری نکن چرا کینه به دل گرفتی اون پدر مادر بالاترین سرمایه رو به شوهرت دادن که خودش دست روش زانوش بزاره بلند شه و پشتکار داشته باشه . مسلما تربیت اونا بودجه شوهرت مرد خوب و کاری شده همون طور که مغازه گرفته آن شالله خونه و ماشین هم میگیرید

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

این چه حرفیه. خیلی ها پدراشون یا ندارن یا کمک نکردن شما چرا کینه یه دل گرفتی

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

ماهم حمایت نشدیم از زیر صفر شروع کردیم پول تبکه هایی که خرید و رهن خونمون قرض بود خودت حساب کن. الانم جز ماشین چیزی نداریم. این در شرایطی که دو تا برادر بزرگش قبل فوت پدرشون ارثیه گرفتن وده ساله تو همون زمین خونه ساختن و دارن میشینن . خواهرش هم مینطور. بعد گفتن سهم تو تو خونه مادره هر موقع مادر رفت تو به ارثت میرسی 😕

اولا وظیفشه 

دوما واقعا خوش بحالت ...

و اینکه تنها لطفی که میتونی بهش بکنی مخارجت را کم کنی که کمتر کار کنه

جا ما بودی که زن و شوهر مثل چی کار میکنیم و بچه هامون مثل یتیمها و بی کس دارن بزرگ میشن چه میکردی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم طرز فکرت اشتباهه ببخش ببخش اینو میگم اگر جایی اینو بگی فکر میکنن  شما   با وجودی که ...

خوو عزیرم بعضی وقتا واقعا فشار میاد روت این حرفو میزنی وقتی میبنی اطرافیانت همه خونوادهاشون کمکشون کردن 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
والا😂😂😂الان سطح توقع استارتر خیلی بالاس و غیر منطقی هست

اخه من اطراف میبینم اعصابم خرد میشه که چه کمک هایی به به پسراشون میکنن خب اونا زود پیشرفت میکنن تا ماکه از صفر شروع گردیم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عب ندارع عزیزم سرتون بالاست شوهر شما مث شوهر ننه با اینکه وضع مالی خونوادش خیلی اوکیه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ولی یه پاپاسی نمیذارن تو دستش اگه تاپیکای قبلیمو بخونی می‌دونی چی میگم

خوو عزیرم بعضی وقتا واقعا فشار میاد روت این حرفو میزنی وقتی میبنی اطرافیانت همه خونوادهاشون کمکشون ک ...

بله واقعا درسته اونا ک پدراشون کمک کردن چقدر راحت تر دارن زندگی میکنن

کاربری سوممه 🤦🏻‍♀️کابل ، آرزوهای زیبا منم خود خودم🙃🌹😘