2777
2789
عنوان

دخملی های گل سال 90

| مشاهده متن کامل بحث + 2946 بازدید | 199 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالبه دختر من در عین بازیگوشی اش ولی نسبتا مرتبه هر وقت با باباش میره بالکن رو بشوره تمام کفشها و دمپایی ها رو جفت میکنه امروز صبح که میخواستم بیام سرکار از این کارش غش خنده شدم و سرحال اومدم
CafeMom TickersCafeMom Tickers
کلاس بازی و موسیقی خانم سودابه سالم وکامکار میبرمش 1سال تمام خانه کودک بردمش ولی هنوز حاضر نیست ز من جدا شود تازه 1 ماه کمو بیش پیش مادرم میماند البته مدت کوتاه
فرزندان شما فرزندان شما نیستند.شما میتوانید مهر خود را به انها بدهید،امانه اندیشه های خود را،زیرا که ان ها اندیشه های خودرا دارند.شما میتوانید تن انها را در خانه نگهدارید،اما نه روح شان را، که روح انها در خانه فرداستـ شمامیتوانیدبکوشید تا مانند انها باشید،اما مکوشید تا انها را مانند خود سازیدزیرا که زندگی واپس نمیرودودر بند دیروز نمی ماند
من از کلاسش راضیم، آوینا برای جداشدن از من البته تا یک ساعتی مشکلی نداره در نهایت هم که دلش تنگ می شود می گوید به مامانم زنگ بزنید می خواهم باهاش حرف بزنم
خدااااااااااااااااااااااااااااایاااااااااااااااااااااااااااا کمکم کن
این کلاس که من نیکو دخترم را میبرم کارگاه مادر وکودک است بیشتر بازی و شعر خاندن است وبه طور غیر مستقیم بچه ها با ریتم وضرب گرفتن اشنا میشوند
فرزندان شما فرزندان شما نیستند.شما میتوانید مهر خود را به انها بدهید،امانه اندیشه های خود را،زیرا که ان ها اندیشه های خودرا دارند.شما میتوانید تن انها را در خانه نگهدارید،اما نه روح شان را، که روح انها در خانه فرداستـ شمامیتوانیدبکوشید تا مانند انها باشید،اما مکوشید تا انها را مانند خود سازیدزیرا که زندگی واپس نمیرودودر بند دیروز نمی ماند
ریخت و پااااااااااااااااش هم می کنه اما بعدش بهش می گم بیا باهم جمعشون بکنیم، میاد و کمک می کنه و برای خودش دست می زنه ، آخه وقتی جمع می کنه من تشویقش می کنم یا مثلاً وقتی یک وسیله بازی را آورده و می خواهد دومی را بیاره بهش یاد دادم که اولی را جمع بکن بعد دومی را بیار اما خیلی رعایت نمی کنه
خدااااااااااااااااااااااااااااایاااااااااااااااااااااااااااا کمکم کن
2810