2777
2789
عنوان

دخملی های گل سال 90

| مشاهده متن کامل بحث + 2946 بازدید | 199 پست
سلام مامان هلیا از مطالب خوبتون ممنون.... منم دخترم آبانه 90 به دنیا اومد... می خواستم بپرسم دخملی شما شبها توی جاش جیش میکنه؟
با دوستت چنان باش که گویی روزی با تو دشمن می شود و با دشمنت چنان رفتار کن که گویی روزی با تو دوست می شود....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان پیشاپیش ماه مبارک رمضان برهمگی مبارک ممکنه بعضی دوستان نتونن در اینماه هرروز یک جزء قرآن بخونن و پایان ماه یک قرآن کامل ختم کنن.درصورت تمایل میتوانید درختم قرآن گروهی شرکت کنید و باقرائت یک جزء یا بیشتر انشاالله در ثواب ختم یک دور کامل قرآن سهیم باشید. درصورت تمایل لطفا اطلاع بدهید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1144942
تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند
مطالبتون عالی بود.خیلی استفاده کردم.در مورد گرفتن از پوشک دخترم زیر بار نمیرفت و به هیچ وجه قبول نمیکرد از پوشک بگیرمش.البته یه سری استرس ها هم در خانواده بود تا چند ماه که هرچی فکرشو میکنم میبینم تو اون استرس ها نمیشد از پوشک گرفتش.مثله بیماری مادرشوهرم.شکستن پاش..عملش...دوباره بیماریش و فوتش در مرداد پارسال.ولی بعد از اتمام تمام مراسمش شوهرم 31شهریور رفت یه سفر کاری و از همون روز اول من شروع کردم به گرفتن از پوشک.با اینکه یه دونه پوشک هنوز تو بسته پوشکش بود بهش گفتم پوشکت تموم شده و کارخونه دیگه ازین پوشکا ندارن...با تعجب بهم گفت ااااااا...حالا من چیکار کنم...گفتم هیچی دیگه...مجبوری بری دستشویی جیش کنی ..یه نگاهی کرد و سرشو زیر انداخت و یه آهی کشید و گفت...باشههههه...میرم دستشویی
البته پسرمم 5 سالگی خودشو میشست دیگه...تا قبل از اون تمام اصوله طهارت رو بهش یاد دادم و از 2سال و 4 ماهگی که جیششو گفت قشنگ طهارت اسلامی که مردا انجام میدن رو براش انجام میدادم و خودشم خوب متوجه شده بود باید چیکار بکنه...تا الان که 14 سالشه واقعا پسر پاک و پاکیزه ای و از 9 سالگی داره نمازاشو کامل میخونه و روزه هم یه روز در میون میزاشتم بگیره...الان 2 ساله که کامل همه روزه هاشو گرفته
2810