2777
2789
مژگان
مریم تا 1 شنبه هست.چرا جمعه نذاشتید؟
اگه این قرارو بیاد روز جمعه هم کرج قرار داریم.
بایــد 2 بار بیاد سختشه ...
خب جمعه میزاشتید دیــــگه!!!
اگه بشه منم میام.:))مریـم هم راحت تره اینجوری.

بعدم پارک ملت بهتر بود که.....
وسط بود ...
اونجوری به بعضی ها خیلی دور میشه.

خیلی یهویی قرار گذاشتیـد:(((

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منم تا شب قطعی میکنم.....
میخواید قرار رو جمعه بذارید..........برای اونایی که جمعه میتونن بیان ایشالا قرار های بعدی برای وسط هفته ای ها
فکر میکنم جمعه ای ها بیشترن......
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
هر تصمیمی گرفتید به من اس کن مژگان جون اگه این سری جمعه باشه اصلا مهم نیست

ما که نمیخواهیم 1 بار همدیگرو ببینیم

حالا از این قرارها زیاد میزارم اول بهتر با هم آشنا بشیم بعد شاید کرج هم رفتیم با نی نی ها چه ایرادی داره :))))))))
چه دعایی کنمت بهتر از این ***که خدا پنجره باز اتاقت باشد
مژگان جون من ایندفعه نمی تونم بیام ، حالا که قراره این دیدد و بازدیدا همیشگی باشه انشالا دفعه بعد . ولی خیلی دلم می خواست بیام نی نی خوشگلارو ببینم . راستی یه سوال ؟ تو قرارا می شه با کس دیگه اومد ؟ مثلاٌ یه دوست
سلام مامانا خوبید؟

یه سری از دوستان جمعه راحت ترند بیان و یک سری وسط هفته.....

برای من هیچ فرقی نمی کنه اگه همگی میتونید جمعه بیایید قرارو بذاریم جمعه اگه نه همین فردا همدیگرو ببینیم منم بقیه بچه ها رو جمعه میبینم......

مهکاه منم کرجم.شمارمو برات میل میکنم هماهنگ کنیم با هم بریم.....
اره الان با مریم حرف زدم.....
من یک ساعت دیگه میگم حتمی میام یا نه
شوشو اومده خوابیده برای شام الان بیدارش کنم ببینم اوکی اخر رو میده......؟
اگه اوکی داد فردا میزنگم برای هماهنگی...باشه...همون اژانس و پل فردیس و....
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
بچه ها من هماهنگ کردم واسه فردا ساعت 4.5 دقیقا زمانی که من اینترنت نداشتم مخالفتا رو گفتین به نظرم حالا که هماهنگ کردیم این دفعه فردا باشه اگر موافق باشین هفته دیگه یا هفته بعدش جمعه قرار میذاریم اونم پارک ملت خوبه شادی جون ؟ ولی فردا رو چون هماهنگ کردم بیاین اونایی که میتونین بابا بذارین طلسم شکسته بشه قرارا رو میذاریم 3 هفته یکبار تا نی نی ها هم با هم آشنا بشن و در آینده دوستای صمیمی

من کالسکه آغوشی هههههه ولی زیر اندازم بر میدارم که اگر لازم شد
2810