2777
2789
عنوان

دوستانی که بچه هاشونو از پوشک گرفتن ،چقد طول کشید??????

| مشاهده متن کامل بحث + 10308 بازدید | 41 پست
شرت آموزشی واسه بچه ها حکم پوشکو داره...وقتی پاشونو خیالشون راحته..دیگه جیشو نمیگن شورت آموزشی برای وقتایی که تازه از پوشک گرفتین میرین مهمونی خونه مردم پاشون کنین خوبه تا خونه مردم نجس نشه شرت معمولی گشاد پاش کن...چندباری خودشو کثیف کنه یاد میگیره بره دستشویی من اینجوری یه هفته ده روزه پسرمو از پوشک گرفتم...دو سال و چهار ماهش بود
مامان ارمین و یاسمین پسرا معمولا حرف شنوی ندارن الهی من قربون اون پسر سرتقت برم که منو یاد بهداد خودم میندازه
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرمو 18 ماهگی گرفتم خوب خرابکاری پیش میاد اما باید صبور باشی. با باباش میرفت دستشویی تا یاد گرفت.کلی برچسب قشنگ زدم تو دستشویی.هر ربع ساعت 1بار میبردم با هم شعر میخوندیم و تو این مدت مهمونی نبردمش ک مجبورشم پوشک کنم ک بچم دچار دوگانگی نشه
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
ببین من قراره ابان بچه ی دومم بدنیابیادبرا اون موقع فرشامومیشورم بخاطرهمین بیخیال فرشام شدم
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
بله دوستان من مجبور شدم چون پسرم از سیزده ماهگی تو پوشک جیش نکرد بیرون میرفتیم چندساعت تمام خودشو نگه میداشت همینکه باز میکرد میشاشید بخودش,رنگ ادرارش زرد و بدبو شد علایم عفونت داشت, حتی اسهال میشد دفع اسهال دست خودش نبود خب ولی باز جیش نمیکرد تا بازش کنم جیش کنه موقعی هم میرفتیم جایی نمیشد بازش کنم با گریه و داد و هوار خودش باز میکرد پوشکو اگه یه ذره پوشکش خیس میکرد چنان گریه میکرد که نگو دیگه بردم دکترشم گفت بگیرش چون ممکنه عفونت شدید کنه
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
الیزابت پسر من از چندماهگیش دیگه حتی شبام خودشو خیس نکرد,ولی از سیزده ماهگی به وضوح اینو نشون داد جیغ میزد وقتی جیش داشتو پوشک بود
یادمه عروسی پسرخالمو کوفتم کرد چون جیش داشتو من میگفتم بکن تو پوشکت مجبورشدم بردمش دستشویی اما تا اخر عروسی همش رو کولم بودو نق میزد
بچه ها با هم متفاوتن .بعضیها زود یاد میگیرن بعضیها دیر .ولی پوشک با شورت اموزشی فرق داره.شورت اموزشی خیس بشه بچه متوجه میشه ولی پوشک جذب بالایی داره.شورت اموزشی هم امکان پس دادن داره ولی نه به اندازه شورت معمولی.
.وای منم از پوشک نگرفتم وخیلی خسته ام واسه شروع این کار.... دخترم 3 ساله است ولی خیلی لجبازه وحتی واسه همون پوشک هم از اول مبارزه داشت یعنی هردفعه از همون 8-9 ماهگی فرار می کرد وداد میزد واصلا هرکار با این بجه می کنی باهات می جنگه که نکنه.....دستشویی را هم 1-2 روز اومدم تمرین کنم دیدم نه ...روانم را ازبین میبره ..همش کشتی همش جنگ ...منم اصلا اعصابش را نداشتم....ولش کردم... به نظرتون لگن خوبه؟یا دستشویی معمولی؟؟چون دخترمن اصلا وابدا حاضر نبود بشینه روتوالت
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

تحربه من در مورد اینکه بچه پیپیشو راحت تر انجام بده. استفاده از ملین مثل برگه زردآلو و انجیر و حتی گیاه بامیه است.... توی دورانیکه دارین تلاش میکنید پیپیشو توی دستشویی انجام بده، بهش بدین بخوره که به راحتی مدفوع خارج بشه و بمحض اراده کردن. بامیه خام خیلی موثر بود علیرغم اینکه تسهیل میکنه، اصلا اسهالی هم نمیکنه. برای پسرمن خیلی موثر بود و وقتی اراده میکرد پی پیش میومد. من این موضوعو اتفاقی متوجه شدم چون بعداز زایمان برای رهایی تز یبوست و فشار به شکمم یه دوره ای خورده بودم و تاثیرشو دیده بودم. البته خوب خیلی بچه ها ممکنه تمایل نشون ندن به خوردن بامیه خام. فکر کنم برگه زردالو و انجیر هم تاثیرمشابه داشته باشه. مقدارشو با سعی و خطا بدست بیارین که زیاد ندین اسهال بشه