2777
2789
من شوهرم مردادی هستش اصلا نیدونم چجوری باهاش رفتار کنم انگار موجیه رفتارش مال شماها چجوریه اخلاقشون وچجوری باهاش رفتار میکنید و چه سیاست هایی به کار میگیرید؟؟؟؟؟؟/میشه بگید خواهشااااا
عشق زندگیم دخمل گلم 23 خرداد سال 92 به دنیا اومد عشق مامانو باباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بابام مردادی ماه بچه ننه هم نیست کلا عاشق زن و زندگی اما دوتا اخلاق بد داره یکی اینکه شوخی میکنه همون شوخی و با خودش بکنی ناراحت میشه یکی هم اینکخرودربایستی داره با همه
خدایا من به وعده های تو ایمان دارم و مطمنم روزی فزرندی هم به من میدی من 4 ساله انتظاز کشیدم تو خودت گفتی ان مع العسر یسرا.منتظر آسونیم دیگه طاقت سختی ندارم
اره بچه ننه است ،،،کم کار و تنبل و ولخرجه ،،،من هرروز سر کار میرم اونقد نمیبینمش ،،،،در عوض مرد سالمیه ،،،شخصیت سالمی داره ،،،اکثرا عقده ای نیستن ،،،،ولی متاسفانه کودک هستن معمولا
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
زیادی کودک هستن مردای مردادی و خودخواهن یه ذره ،،،،یعنی کلا به قول دوستمون شوخی میکنن شوخی بشه باهاشون بدشون می یاد ،،،،منتها همسر من بسیار خونسرد و سالمه ،،،،سلامت روانش باعث میشه من ادامه بدم ،،،قلبش واقعا اینه است و واقعا مرد زندگیه ،،،البته بهرحال من بچه نمیخوام چون میترسم و احساس میکنم پدر خوبی نیس،،،،
همسر من کلا چون بسیار پول دوسته و من هم وضع مالیم بد نیس رفاه ناشی از با من بودنو دوس داره !!!!وگرنه منم عاشق پیشگی ندیدم ،،،،منتها اینقد خونوادش عالی و انسان هستن و خودشم به خونوادم کمک میکنه و مخصوصا هوای خواهرزاده هامو داره که دلم نمی یاد ولش کنم و گرنه کلا به نظر من مردادیا بهتره هرگز ازدواج نکنن
مینا جوون شوشو ی منم مثل مال توه هواپیمای باری گرفته گاهی بازی میکنه

از بس تبله و شلختست از سر کار که میاد جوراباشو تو دستشویی دار میاره اونجا میزاره یه لنگشو یه لنگه یه دیگه میبینی یهو تو هاله خسته شدم از دستش
عشق زندگیم دخمل گلم 23 خرداد سال 92 به دنیا اومد عشق مامانو باباشه
2810