2777
2789
عنوان

سلام . کسی مشابه مشکل دخترم دیده یا خدای ناکرده داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 20 پست
چون دوقلو هستن. پسرم خیلی خوبه .اوایل  تولد خیلی از پسرم زرنگ تر بود شیر خوردنش و... ولی الان م ...

الهی انشالله ک شفاپیدا کنه.منم دوقلو باردار بودم تو ۲۳هفتگی گفتن ک پسرم قسمتی از مغزش تشکیل نشده و کیسه ابش خودبخود سوراخ شد و دوتاشون سقط شدن😔😔😔😔😔دخترتو حتمااااا ببر ی دکتر مغزواعصاب خیلیییی خوووب تا زودتر علت تشنج و پیداکنن و درمانو زووود شروع کنن اصلا دست دست نکن چشم خوردنو اینارو بزار کنار .منم از تهههه دلم براش دعا میکنم 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=140216402]الهی انشالله ک شفاپیدا کنه.منم دوقلو باردار بودم تو ۲۳هفتگی گفتن ک پسرم قسمتی از مغزش تشکیل نشده ممنونم از دعا گوییتون. انش اله شما هم ب مراد دلتون برسید

عروس عموی شوهرم بچش مغزس صاف الان 6سالشه بچه بردنش شیراز ولی گفته بودن فایده نداری شما بردی دکتر چی گفت گلم؟ 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏