2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی مامانای ***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 40075 بازدید | 490 پست
نی نی جون مبارکه خیلی قشنگ بود ایشالا به سلامتی نی نی رو بغل بگیری گلم
آرامــش یعنی بدونی توی ِ دلِ کسی که دوستـش داری یه خونه گـــرم داری واسه همیـــشه ی همیـــشه(سمیرا...هفته 38...نی نی اول...جنسیت: پرنسس)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلییییییییییییییییی خوشکله اییشالله به سلامتی بیاد بغلت عزیزم
خداوندا ... خداوندا تو میدانی که من دلواپس فردای خود هستم مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را مبادا گم کنم اهداف زیبا را مبادا جا بمانم از قطار موهبتهایت مرا تنها تو نگذاری که من تنهاترین تنهام؛ انسانم خدا گوید : تو ای زیباتر از خورشید زیبایم تو ای والاترین مهمان دنیایم تو ای انســــان ! بدان همواره آغوش من باز است شروع کن ... یک قدم با تو تمام گامهای مانده اش با من ...
خیلی قشنگ بود نی نی جون .من که خیلی خوشم اومد . همش باسلیقه کنار هم چیده شده بود . ایشالله به سلامتی استفاده کنی ؟ فقط یه سوال ؟ وانشو از کجا گرفتی و اگه اشکالی نداره قیمتشو بگو ... خرید اینترنتی نداره ؟
خدایا شکرت ... برای سلامتی نی نی هامون یه صلوات تو دلتون بفرستین ...
سلام نی نی جون خیلی قشنگ هستن به سلامتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی میشه یه سوال کنم اون وان میشه بگی از کجا خریدی و مزیت هاش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
خدایا دوستت دارم ایلیا خوشگلم خوش امدی .خدا جونم ممنونم دوستت دارم خیلی. توکل کن و آستین ها را بالا بزن ، آنگاه دستان خداوند را می بینی که زودتر از تو دست به کار شده .شکرررررررررررررر
نی نی جون میشه بگی وان چند خریدی مرسی
خدایا دوستت دارم ایلیا خوشگلم خوش امدی .خدا جونم ممنونم دوستت دارم خیلی. توکل کن و آستین ها را بالا بزن ، آنگاه دستان خداوند را می بینی که زودتر از تو دست به کار شده .شکرررررررررررررر
ممنون از همتون دوستای گلم وان حمام رو من از پاساژ همایون تو جمهوری خریدم فکر کنم حدود ١٣٠ یا ١٤٠ هزار تومن الان مدتی گذشته قیمتش دقیق یادم نیست شرمنده مزیتشم اینه که تا میشه پایه هاشو کامل جمع میشه و این امکان هست که بعد از خشک شدن بزاری مثلا زیر تختش و تو دیت و پا یا تو حمام نباشه یعنی جا نمیگیره بعد اینکه این وان دو حالت شیب دار و صاف داره که تو عکس تو حالت شیب داره وقتی بچه بزرگتر بشه میشه اون سمت دیگه رو هم داد پایین تا یه وان کامل درست بشه که بچه توش بشینه من خودم از اینکه جمع میشه خوشم اومد دیگه ممنون بابت لطف همتون
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...
دوستان اینجا کسی از مکه هم واسه ی نی نی نازش خرید کرده؟ چه جوریه اوضاع لباساش خوبه؟ قیمتاش چطوره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین؟؟؟
مادر آن آتشکده عشقی است که آتش عشقش خاموشی نمی گیرد