2777
2789
اینجا جای این موضوعات نیست اینجا زنان باردار هستن که نباید این خبرا رو بگید هر چی باشه ناراحت میشن و برا بچه ضررر داره فوت کرد خدا رحمتش کنه ما ژچیکار میتونیم بکنیم خودش خاست خودکشی کرد اگه شما ناراحتیت و دوست دارید دلداریتون بدیم خوب موضوع اینجور ننویس خیلی بهتر میشه مطرح کرد موضوع رو..فقط الکی میاین یه موضوع اینجور تاپیک میزنیدو میرید که چیییییییییییی؟واقعلا کهههههههههههههههههه
بزرگترین اشتباه همه اینه که یادمون می ره مسافریم و یه روزی بی خبر میزاریم می ریم،بدون خداحافظی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خودشون بخندن اگه واقعلا منظورشون سواستفادس که خودکشی روزی خودشون باشه اااااااااااااا حالم به هم میخوره با این کارای زشتشون
بزرگترین اشتباه همه اینه که یادمون می ره مسافریم و یه روزی بی خبر میزاریم می ریم،بدون خداحافظی....
ببخشید که نتونستم بیام درگیر بودم.
25سالش بود با شوهرش خیلی درگیر بودن وسایلاشو بعد از 3سال زندگی جمع کرده بود و امده بود خونه باباش اما روز 4شنبه روی خودش نفت میریزه و اتش میزنه تا صبح زنده بوده اما دکترا گفتن کلیه ها و شش ترکیده.
در ضمن دوست جونا کاش اونقدر صبر میداشتید که میزاشتید حداقل 3روز از خبرم بگذره بعد هرچی دلتون خواست بگید مثلا نی نی جان که در کمال محبت فرمودن مزخرف.
من نمیدونم شماها بعد از اینکه یکی فوت میکنه همچنان پای کامپیوتر میشینید و مزه میریزید.اصلا پیش عزادارها نمیرید.
بازم ممنونم از همتون
بهارک جان اولا که ن خودم 5/2ماه باردارم.ثانیا من ایم تاپیکو توی قسمت خاصی زدم که مامانای بارداری که سریع روی بچشون اثر میذاره نخونن.اگر دقت کنید اسم اینجا هست:

از دست دادن عزیزان

پس مسلما اینجا خبر عروسی نمیدن.
در ضمن اگر دعا بلدی در حق خودت بکن که هرچی لیاقتت هست روزیت بشه.
من دیدم وقتی یکی خودکشی میکنه هیچ کس نمیا بگه تقصیر منه. مخصوصا اونایی که واقعا مقصرن سعی میکنن واقعیت رو جور دیگه نگاه کنن و وانمود کنن. هیچکس حتی یه دقیقه پیش خودش فکر نمیکنه که شاید اگر من طور دیگه رفتار میکردم اینجور نمیشد.

برا همینم همیشه پیش خودم میگم خودکشی کاملا بیفایدس. نتنها آدمو راحت نمیکنه بلکه راحتی آخرت رو هم از آدم میگیره.

خدا بیامرزدش.
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!  
همه همینو میگن.نهایتش این بود که بهش میگفتن زنه مطلقه.الان هیچ اتفاقی که نیفتاده باشه حداقلش اینه که اون نامرد از مهریه راحت شد اما به چه قیمتی؟
از دست دادن جوونی و روزای خوش زندگی؟
داغدار کردن یه خونواده؟
خوشحال کردن یه نامرد؟
.
.
.
خیلی متاسفم برات بهارک خانم.اومدی اینجا نفرین بکنی؟اومدی بگی خودکشی روزیت بشه؟خیلی برات متاسفم.خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
خدا بیامرزدش
ای کاش این کار و با خودش نمیکرد جونیشو فنا کرد و یه مادر و پدر رو داغدار و سیاه پوش ابدی
اون کثافته آشغالم میره یه زن دیگه میگره و ککشم نمیگزه هییییییییییییییییییییییییییی
و شما بهارک خانم قبل از اینکه وارد بخشی بشید تیترشو بخونید و بعد بیاید نظر بدید عزیزم موضوع این قسمت سوگه تو اگه تحملشو نداری برو تو تایپیکای جک و شوخی و خوش بگذرون فقط از مردم ایراد نگیر
هر سقوطی پایان کار نیست، سقوط باران، قشنگترین آغاز است...