2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75364 بازدید | 462 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.بچها من حقوق خوندم

کاربر نی نی سایتم.فیک نیست کاربریم.و تبلیغ نمیکنم.

هر مشکل حقوقی دارید بگید تا جایی که بلد باشم کمکتون میکنم.یا خصوصی پیام بدید

سلام.هر سوال حقوقی دارید بپرسید یا خصوصی پیام بزاریدحتما راهنمایتون میکنم💛💛💚💚
2805

سلام خانوما حرف زیاد دارم لطفا اگه میشه راهنماییم کنید و چند دیقه وقتتون رو برام بزارید ممنون میشم... 

من 32سالمه و ی دختر 13ساله دارم وی پسر 6ساله و الان 14ساله ازدواج کردم ولی کل این چندسال شوهرم دست بزن داشته وهمین چند روز پیش تو روز تولدم دوباره منو کتک زد ومن دوتا جاری دارم که شوهراشون از گل نازکتر بهشون نمیگن واقعا خجالت میکشم با این سنم مثل بچه ها جلو چشم جاری کتک بخورم واقعا خسته شدم دیگه بریدم حتی پدرم هم چندین بار درجریان گذاشتم هربارم اومده چون ازدواجمون فامیلی هست همش میگه ابرو، زشته، درست میشه و.... ازین حرفا ولی خداشاهده ک خیلی تحمل کردم حتی بعد چند روز فقط دلم میخواد بشینم باهاش برای هزارمین بار صحبت کنم ولی میدونم مثل همیشه صحبتم کنم یا باز کتک میزنه یا فحش میده خیلی تند اخلاقش و پسر بزرگ خانواده هست متاسفانه کار همه رو راه میندازه الی منو بچه هام 😔دخترم تروئیدش پرکار پسرم لوزه داره هربار میگم ببرم دکتر میگه دستم تنگه ولی خب یکی از اعضای خانوادش همون لحظه اگه 100میلیون بخواد کارشو راه میندازه انگار من هیچ نقشی تو زندگیش ندارم و فقط بخاطره ابروی خانوادم دارم اینجا هر روز پیر وپیر تر میشم اگه میشه راهنمایی کنید واقعا نیاز دارم بهتون 😭

اول اینکه فایل صوتی و تصویری در پرونده های کیفری قابل استناد است.پس از ضبط صدا و فیلم میتوانند استفاده کنند.دوم، در هر بار ایراد ضرب به پزشکی قانونی مراجعه و گواهی دریافت کنند.دوسه بار گواهی پزشکی قانونی حتی مجوز طلاق را به زوجه میدهد.

سلام‌دوستان 

منم دارم‌جدا میشم عقد هستم دلایل طلاقم همجنس باز بودن طرفه و حدود ۳۰۰تا اسکرین شات دارم ازش ک ثابت میکنه 

دو جلسه دادگاه تشکیل شده و طرف نیومده دادگاه 

و از آخرین جلسه حدود یک ونیم ماه میگذره بنظرتون این جلسه کی تشکیل میشه 

اینکه شنیدم ک طرف هم میخوان ب دلیل تهمت زدن شکایت کنن آیا ب نتیجه میرسن اونا 

بنظرتون چقد طول میکشه جدا بشم 

خسته شدم دیگه 

سلام خدمت دوستان عزیز من پیشنهاد میکنم در مواقعی که با خشونت خانگی مواجه شدید حتما با وکیل متخصص خانواده مشورت کنید تو این زمینه حتما می تونن کمکتون کنن.
من سایت khanevadehvakil رو بهتون پیشنهاد میکنم مطالبشو بخونید مشاوره رایگانم اگر بگین از طرف سایت نی نی هستید بهتون میدن.