2777
2789
عنوان

آدم کنه 😭

327 بازدید | 15 پست

من دندون درد شدید داشتم از یکی از فامیلامونذفهمیدمدکه یه دندون پزشک هست که تازه مدرکشو گرفته منم فهمیدم دندون پزشکه هم فامیل دورمونه خلاصه من رفتم پیشش دندونمودرست کنم فهمیدم هیچی حالیش نیس بلد نبود منم ترسیدم دندونمو بدم درست کنه دیگه رفتم یه جای دیگه الان شمارمو پیدا کرده چند روزه زنگ میزنه من متاهلم هر چی میگم من شوهر دارم میگه عیبی نداره داشته باشی طلاق بگیر بیا با من دو روزه که زنگ میزنه منم اولش جدیش نمی گرفتم امروز فهمیدم ادرس خونمون هم پیدا کرده دیگه قضیه جدی شده دیروزم همین که شوهرم رفت دم در فرار کرد نمی دونم آرا بعضیا اینقدر وقیح هستن 

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازش شکایت کن

به شوهرتم بگو

تحصیلات و مدرکشم بخوره تو فرق سرش عوضییی

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
جدی ک نمیگی؟ 

مگه مریضم دروغ بگم

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️
ازش شکایت کن به شوهرتم بگو تحصیلات و مدرکشم بخوره تو فرق سرش عوضییی

دروغ میگه تاپیک قبلیاشا  بخون   بنظرم پسره

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
دروغ میگه تاپیک قبلیاشا  بخون   بنظرم پسره

😱😱😱😱😐😐😐😐

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
مگه مریضم دروغ بگم

میتونم برات گزارش بزنم  اما نمیزنم    تو هم دختر یا پسر خوبی باش و ازین تاپیکهای الکی نزن

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی