2777
2789
عنوان

شوهرخواهرم رفت و خواهرمو با سرکوفتهای مادر و خواهرش تنها گذاشت.

| مشاهده متن کامل بحث + 6188 بازدید | 56 پست
آخی عزیزم خدا رحمتش کنه
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آسمانه عزیزم الهی که من فدای دلت بشم که الان توش غم و غوغاست. خواهرتم که الان خیلی حالش بده میدونم من که در جریان همه این موضوعات بودم الان خیلی سخته برام درکش. ای خدا قربون حکمتت که هیجی نمیتونم بگم
حتما صلاح بوده. و البته عمرش بدنیا انقدر بوده نه یکروز بیشتر. اما خوب بازماندگان تا بیان قضیه رو درک کنتن خیلی زمان میبره

تو رو خیلی درک میکنم خوندی بین آتیش. هم دلت پر میکشه و احساس وظیفه میکنی بری بیش خواهرت باشی و هم مجبوری بخاطر اون فرشته معصوم تو خونه بمونی

سعی کن براش قران بخونی خودت هم آروم میشی. شب هم ببین خواهر کجاست برو دیدنش. بدور از مردم و مجلس عزاداری
هم خودت اروم میشی با دیدم خواهرت و از کنارش بودن و هم اون خیلی تسلی میگیره

خدا به همه خانواده صبر عظیم عطا کنه بزرگترین غم دنیا از دست دادن عزیز است خدایا کاش میشد همه با هم پر بکشیم از این دنیا تا غم از دست دادن عزیزامونو شاهد نباشیم

أنا لله و أنا الیه راجعون
گل پسرم 1اسفند دنیامونو روشن کرد!!
خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم زبونم بند اومده...خیلی ناراحت شدم اسمانه از صمیم قلبم باهاتون همدردی میکنم خدا به خواهرت صبر بده عزیزم روح شوهرش شاد باشه
متولد ماه مهر،فمینیست،چاوشیست(محسن چاوشی)
خدا رحمتش کنه تسلیت میگم واقعا سخته

واقعا خانوادش خیلی خیلی دارن اشتباه میکنن الان وقت این حرفا نیست

همه دلشون خونه اونوقت اینا به جای دلداری زخم زبون میزنن

واقعا درک بعضیا چقدر پایینه
آسمانه جونم از خدا میخوام روحش رو شاد کنه و به همتون صبر بده غم بزرکیه عزیزم ولی با تقدیر نمیشه کاری کرد تا اونجا که میتونین به حرفایی که از روی نادونی زده میشه بی توجه باشین انشالا اونام چون الان داغشون سنکینه اینطوری بی فکر حرف میزنن و یه مدت بکذره پی به اشتباهشون میبرن. بازم تسلیت میکم مراقب نینیمون باش