2777
2789
عنوان

به نظزشما شرق تهران بهتره یا غربش چرا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30366 بازدید | 114 پست
سوشی
تاپیک برای مادران و پدران فرهیخته ای که تربیت و سلامت روانی کودکانشون از هرچیزی براشون مهم تره. http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1034897&PageNumber=1. تاپیکی متعلق به هم جنسهای خودم تا بهتر بشناسیم خودمون رو،،،متنها و مقالاتی زیبا ،،،شاید قدمی باشد بس کوچک برای حمایت از زنان سرزمینم که بی مهریهای زیادی در حقشون شده و میشه ،،، ورود برای عموم آزاد است از هر جنس و قومیت و ملیت و مذهبی http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1053927&PageNumber=1
من جنت آبادم و به نظرم کوچمون خیلی شلوغ شده.... شمال تهران حرف نداره و از سمت شرق خونه های سمت لویزان که دوستمو اشاره کرد عالین و تو محله ما هنوز خونه های به این شیکی نمیسازن.... محل کارم سعادت آباده و خیلی آب و هوای خوبی داره و خونه هاشم خوشگلن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صفورا جان تاپیکت خیلی جنجالیه کلی آدم میان با هم بحث میکنن که این بهتره یا اون خود من نصف عمرم شمال غرب بودم نصفش شرق ولی مثلا عباس آباد و سهروردی رو با هیچ جا عوض نمیکنم والااااااا یجوری میگن غررررررررب یا شرررررررررق انگار که میراث اجدادشونه خخخخخخخخخ
چــه خــوب مـی شـــد اگـــر گــاهــی آدم مــی تـــونــســت . . .
دوســتــای خوب مــجـــازی شــو . . .
مــثــل یــک عــکــس گـــل ســـرخ . . .
مــثــل یـــک آهـــنــگ قــشــنــگ . . .
دانـــلــود کــنــه . . . بـــیــاره پــیــش خـــودش . . .!!!
اگر اصالت رو بخواهین که توی تهران گم شده اصیل نشیننان تهران توی بازار بزرگ وسر سبیل و میدان شاه میشستن حالا معلوم نیست کجا رفتن ولی به نظرم بچه ها درست می گن شرق تهران یه جورایی اصالت خاصی داره و ادم میره می بینه که مردمش از فرهنگ خاصی بر خوردارن که زیباست من برای خرید رفته بودم منطقه ای از شرق تهران میدیدم که حتی کاسب ها هم خیلی رفتار و حرف زدنشو ن مودبانه و با کلاس هست بچه ها گاهی ادم می بینه که یه مناطقی از تهران که به اصطلاح بالای شهره رو تازه به دوران رسیده ها پر کردن
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
و صد البته تو همین محله ها خانواده های خیلی خوبی هم زندگی میکنن که شاید از لحاظ اقتصادی بالا نباشن اما چه بسا از لحاظ فکری فرهنگی از من نوعی خیلی بهتر هستن احترام به همه قشرها لازمه
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
وای بازم دعوا چرا توهین وبی احترامی هر محله ای خوب وبد داره یکی مسیر تهرانپارس ومحلی بودن نارمک و میدونهای مرتبش و دوست داره و یکی هم غرب و با کوچه های پهن واتوبانهاش و مراکز خریدش غرب زندگی کردن دلیل با کلاسی واصالت نیست چقدر با تعصب وغیض نسبت به محله های خودمون و محله های دیگه حرف میزنیم کی میخواهیم یاد بگیریم منطقی و درست حرف بزنیم بعد همه هم ادعای کلاسمون میشه
واقعا از طرز صحبت بعضی خانم ها تعجب کردم.من به شخصه با اینکه از خیابونا وخونه های غرب خوشم میاد ولی به دلیل اینکه جوش مذهبی نیست اونجا رو برای زندگی نمیپسندم.اما دلیل نمیشه به غرب نشینا توهین کنم.و صدالبته اگه یه روزی پولداربشم ترجیح میدم برم سمت فرمانیه وچیذر که خیلی اصیل نشین ومذهبیه.اللهم ارزقنا
بی سر و سامان توام یا حسین
شرق شلوغ تره اما جاهای خوبش که شمال شرق نسبتا خوبه..نارمک وتهران پارس فلکه اولش فقط..بقیه فلکه2و3و4تهران پارس خیلی بده..نارمک هم به 2قسمت تقسیم شده جنوب نارمک که شامل تلفن خانه وسی متری..وشمال نارمک که آدم هاش بهترن وخانه زیباتر مثل مرجان ومهر وسامان..غرب هم خوبه ..اما من شرق رو بیشتر دوست دارم چون مذهبی تر هستن..
من کلا مرکز و شمال تهران بزرگ شدم راستش فرهنگ غرب منظورم پونک صادقیه شهرک غرب اصلا به من نمیخوره طرز پوشش برخورد ادم ها با هم ظاهر بینی ...... اصلا وقتی میرم اونجا وارد یه دنیای دیگه شدم انگار و اصلا دوسندارم راستش با دوستامم که اهل اونجان نمیتونم ارتباط خوبی برقرار کنم به چیزایی اهمیت میدن که هیچ جایی تو زندگی من و دوستایی مثل من نداره اینو به چشم دیدم و حس کردم افراد ترک هم زیاد دیم سمت غرب جوری که شنیدم تو خیابون باهم به یه زبون دیگه حرف میزنن پرسیدیم گفتن ما ترک هستیم البته قطعا تو این مناطق افراد خوبی هم هستن که به پست من نخورده ولی شخصا حتی برای خرید نمیتونم به مرکاز خرید غرب برم و همیشه شمال منطقه خودمونو با همین فرهنگ ترجیح میدم بهترین دوستام وفرهنگی که تو این مدت لمس کردم و به من خورده و حتی تحسین کردم ویاد گرفتم از ساکنین نیاوران اقدسیه درروس گاندی و یوسف اباد و عباس اباد اینا بوده که کامل میتونم مجزا کنم راستش تهرانپارس هم اصلا درک نمیکنم البته صددرصد و قطعا همه جا ادم های خوب و بد داره من هم بیشتر رو حساب جوون های هم سن خودم میگم مثلا تو محله ما همه بچه ها همدیگرو میشناسیم از وضعیت مالی و خانواده هم میدونیم به هم معرفت داریم دنبال مسایل اجتماعی و کشورمون هستیم حتی دوردورمون فرق داره لباس پوشیدنمون ارایشگاهمون ولی نمیدونم طی چندسال اخیر چرا انقدر بعضی مناطق بد شده به حدی که ما پارسال تابستون اتفاقی تو یه خیابونی بودیم ساعت دوازده شب دخترو پسر تنها با تیپای کذایی درحال دوردور و رفتارهای رکیک!!!! من دوتا داداش دارم بزرگ شده جردنم اندرزگو اصل دور دور مال خیابون ماست همه برندا اینجاست والا بخدا تو زندگیم چنین رفتارهای زننده ای ندیده بودم حالا نمیگم کدوم منطقه ولی بدونید همه رفتارها انالیز میشه و این خودماییم که به یه منطقه ارزش میدیم و یه جارو بی ارزش میکنیم
به نظر من شرق بهتره.....البته اگه امکانات مالیتون اجازه میده که شمال تهران خیلی عالیه ولی درمقایسه بین شرق و غرب بگم ، هردو مهاجر دارن ، غرب پراز افراد نوکیسه ای هست که از شهرستانها اومدن و به خصوص تو سعادت آباد و شهرک غرب زیادن شرق اصیلتر و مذهبی تره، البته شرق هم مهاجر داره ولی توی حاشیه هستن و مناطق زیادی پراکنده نشدن توی غرب فست فود و فروشگاه زنجیره ای زیاده درحالیکه شرق زندگی سنتی تره اتفاقا فضای سبز شرق بخاطر قدیمی تر بودنش بیشتر از غربه، پارک جنگلی سرخه حصار، خجیر، پارک جنگلی لویزان / شیان/ پارک یاس/ پارک پلیس و .... مراکز تجاری و پاساژولی بیشتر تو غرب هستن به نظرم ولی الان شرق هم مراکز خرید زیادی زده محله هایی مثل تهرانپارس (به خصوص غربی ها)، نارمک، پاسداران و ... از محله های خوب شرق هستن که قیمت خونه خیلی بالا هست توشون و همینطور باکلاس هستن. دسترسی چیز مهمیه که تو شرق حرف اولو میزنه و همه جا پر از بانک و انواع موسسات خدماتی و ... هست، ولی تو غرب حتی فاصله سوپرمارکت ها و خدمات متفاوت خیلی زیاده و برای برخی نقاط حتما باید ماشین باشه وگرنه مسافتش طولانیه
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
من شرق تهرانو دوست دارم ... بزرگ شده نارمک هستم اونجا بدنیا اومدم و بزرگ شدم ...واقعا حس خوبی داره .. مردمش صمیمیترن و اصیلتر ..بعد ازدواج. بخاطر کار همسرم ، اومدم غرب تهران ولی هیچ جا مثل نارمک حس خوب بهم نمیده ...
اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد ...روحت شاد مادرم