2777
2789
عنوان

به نظزشما شرق تهران بهتره یا غربش چرا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30366 بازدید | 114 پست
عزیزم من قصدم توهین نبود به خاطر همین ویرایش کردم سوءتفاهم شده بود
پولدارى؛ منش است و ربطى به میزان دارایى ندارد گدایى؛ صفت است ربطى به بى پولى ندارد دانایى؛ فهم و شعور است و ربطى به مدرک تحصیلى ندارد نادانى؛ یاوه گویى است و ربطى به زیاده گویى ندارد یار؛ همدلى است و ربطى به همراهى و پر کردن کمبود ندارد دشمن؛ نمایشى از کمبودها و ضعف هاى خویش است و ربطى به بدسرشتى و بدخواهى طرف مقابل ندارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ننه پویان و آیسان پست ها : 22237عضویت:1391/1/17 1393/6/12 - 6:27 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [وبلاگ] [ارسال ایمیل] ضمنا اصیل ترین جای تهران همون مرکز هست کلا شرق و غرب همه تازه ساخته شدن شما از اتشکده ها و بخش های قدیمی تهرانپارس اطلاعات دارید؟ شما از بقایای کاروانسراها و مسجدهای 200 ساله ی غرب خبر دارید؟؟ در ضمن قدیمی ترین محله ی تهران شهر ری هست...تهران از ری شکل گرفته لطفا بدون اطلاعات حرف نزنیم چون خودمون زیر سوال میریم...
ماهان پست ها : 331عضویت:1393/4/10 1393/6/12 - 5:29 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [وبلاگ] [ارسال ایمیل] در ضمن همسایه هامون اکثرا قدیمی محل هستند حتی چندتاشون 50 ساله ساکن اینجان حتی بیشتر چون این محله قدمت بالایی داره در ضمن امنیتش خوبه آدماش سنتی ترن دنبال تغییر ظواهر خودشون نیستن همه خودشونن برا همین اینجارو دوست دارم من همینش و دوست دارم که امنیتشم برده بالاتر تهرانپارس که بودم بار دوم سوم که رفتم سوپر مارکت محل فهمید که تازه رفتیم اونجا!!بهم خوش امد گفت! یعنی جایی نیست مثله مرکز شهر که تو طول 24 ساعت همه مدل آدم از خیابون و کوچه هاش رد بشه!! و خیابوناش خواب نداشته باشه!
آسمانه جان .... مهاجر بودن بد نیست ندیدم کسیم تو این تاپیک توهینی به مهاجرین کرده باشه!!!!!!!!....مهاجرت اونم به حجمی که تو تهران-اصفهان-تبریز و شهرهای دیگه حتی هست واقعا فاجعه است یک معضل اجتماعیه .. این و دیگه کارشناسان علوم اجتماعی باید بیان و توضیح بدن... فقط این و بگم تو هر جای دنیا مهاجرت اونم انقدر زیادددد واقعا بده و مشکلات فراوونی و در پی داره
Elize پست ها : 2347عضویت:1390/8/19 1393/6/12 - 1:01 صبح شرق خیلی شلوغه -ترافیکه .کثیفه .خیابونهاش کوچیک و درهمند باکلاس هم نیست سطح کلاس و فرهنگ مردمش هم پایین تره فرهنگ بالایی که توی غربه کا ملا توی صحبت های شما مسجله لطفا بیشتر از این در مورد فرهنگ و کلاس و ..... اظهار فضل نکنید
soooshi پست ها : 222عضویت:1393/4/11 1393/6/12 - 10:08 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] ننه پویان و آیسان پست ها : 22237عضویت:1391/1/17 1393/6/12 - 6:27 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [وبلاگ] [ارسال ایمیل] ضمنا اصیل ترین جای تهران همون مرکز هست کلا شرق و غرب همه تازه ساخته شدن شما از اتشکده ها و بخش های قدیمی تهرانپارس اطلاعات دارید؟ شما از بقایای کاروانسراها و مسجدهای 200 ساله ی غرب خبر دارید؟؟ در ضمن قدیمی ترین محله ی تهران شهر ری هست...تهران از ری شکل گرفته لطفا بدون اطلاعات حرف نزنیم چون خودمون زیر سوال میریم... (0) [لایک] به قول خودتون اتشکده و کاروانسرا اینها معمولا تو حومه شهر هست شما اطلاع نداری نگو اصیل ترین تهران همون سمت مرکز رو به جنوبهه یه کم مطالعه بد نیست
‍ تهران ‍ در گذشته های دور ‍« تهران ‍»، پیش از اسلام و بعد از آن ، از ‍« ری ‍» تبعیت داشته و ‍« ری ‍» از شهرهای بزرگ و معتبر مشرق زمین بوده است تا آنجا که شهرت و ثروت این شهر از قلمرو تاریخ به عالم شعر و ادب رسیده و دوبیتی های منسوب به بابا طاهر عریان : ‍« دوچشمونت پیاله پرز می بی دوزلفونت خراج ملک ری بی ‍» حکایت از آن دارد که ثروت سرشار مردم ‍« ری ‍» زبانزد مردم آن روزگار بوده است . نام ‍« تهران ‍» را در متون قدیم اسلامی در ترجمه احوال یکی از محدثین بزرگ به نام ‍« محمد بن ابو عبداله حافظ تهرانی رازی ‍» می بینیم . این اثر مربوط به 1157 سال پیش است و این خود دلیل بر آن است که در آن روزگار دهکده یی به نام ‍« تهران ‍» وجود داشته و از آبادی های حومه ‍« ری ‍» به شمار می رفته است . در فارسنامه ‍« ابن بلخی ‍» نیز که مربوط به سال های 500 تا 510 هجری قمری یعنی 918 سال پیش می باشد . از ‍« تهران ‍» به خاطر انارهای خوبش یاد شده است . اگر چه در آثار مکتوب قدیمی از تهران قبل از اسلام نام برده نشده است ، لیکن کاوش های باستان شناسی 1321 شمسی در دهکده ‍« دروس ‍» شمیران نشان می دهد که در این منطقه ، در هزاره دوم پیش از میلاد ، مردمی متمدن زندگی می کرده اند. همچنین کاوش های دیگری که در 28 سال پیش در ارتفاعات قیطریه انجام شد، حاکی از آن است که این پهنه در سه هزار سال پیش ، محل زندگی مردمی متمدن بوده است و همین بررسی ها نشان می دهد که ‍« تهران ‍» در اعصار قبل از اسلام از مناطق مذهبی بود ه و آیین زرتشتی در این منطقه رونق داشته است . همچنین پرستش ‍« مهر ‍» و آیین ‍« ناهید پرستی ‍» نیز در جلگه پهناور ‍« تهران ‍» از رواج کامل برخودار بوده است. در متون قدیم از محلات ‍« عودلاجان ‍» و ‍« چال میدان ‍» و ‍« بازار ‍» و ‍« سنگلج ‍» به عنوان قدیمی ترین مناطق ‍« تهران قدیم ‍» یاده شده است . همچنین از مطالعه این متون چنین برمی آید که مردم دهکده ‍« دولاب ‍» و ‍« تهران ‍» پیرو مذاهب اهل سنت و اهالی ‍« ونک ‍» و ‍« فرح زاد ‍» شیعه و زیدی مذهب بوده اند . در کتاب ‍« آثار البلاد ‍» زکریای قزوینی نیز ، که مربوط به 674 هجری قمری ( یعنی 744 سال پیش ) است ، اطلاعات جالبی درباره مردم این دهکده وجود دارد در این کتاب ‍« تهرانی ‍» ها مردمی سرسخت و یاغی ، باج نده و ستیزه جو توصیف شده اند . همچنین آمده است که ‍« تهران ‍» دوازه محله دارد و اهل هر محله با محله دیگر در نزاع اند و به سلطان وقت خراج نمی دهند ، خانه هایشان نیز در زیر زمین است. این نکته را یاقوت حموی نیز در کتاب ‍« معجم البلدان ‍» آورده و نوشته است : ‍« خانه ها ی ایشان را دیدیم که به تمامی در زیر زمین ساخته شده است و راه عبور درهایی که به خانه ها می رسد ، در نهایت تاریکی و صعوبت عبور است ، این کار را برای جلوگیری از تهاجم شبانه و غارت سپاهیان می کنند و ، هر گاه خانه ها چنین نمی بود ، کسی در آنجا باقی نمی ماند . ‍»
من 13 ساله ساکنه غربی ترین نقطه ی تهرانم شهران میشینم البته قبل از اونهم غرب بودم ولی نه انقدر دور ربطی به غرب و شرق نداره همه جا خوب و بد پیدا میشه
أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا