2777
2789
سلام غزاله جونم خوبی عزیزم؟ دخملتی گلت چطورن؟ اگه خدا بخواد هفته دیگه دخملم به دنیا میاد
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش یاد دوران بارداریمون میفتم چه رونقی داشت اینجا .... سارا دستاش درد میکرد گلپونه به نور الرزی داشت ...من اخرا پاهام چ دردی گرفته بود ...هِی روزگار ...چهار سااااال گذشته ها بچه ها
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1311970&T=%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&postID=51818151 مادرانه....مخصوص مامانای گل نی نی سایتی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام دوستای گلم چطورید؟ خیلی دلتنگتونم غزاله جونم دخمل خوشگلات چطورن؟ زهرا گلی محمد حسن جان چطوره؟ غزاله تل گرام نداری؟ زهرا جون الهی زود زود یه فندق خوشگل بیاد تو.دلت صبح روز بیست و.سوم اسفند ساعت ده صبح هانا من به دنیا اومد امروز دهمون تموم شد دخملم الان با مامانم حمومه خدا رو شکر همه چی روبراهه میام دوباره
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
اوخیییییی اوخییییییییییی سلااااممم خوبییین؟؟؟؟؟؟ اوخییییییییییییییییییییییییییی زهرا مامان هامونم دوباره پسردار شدههه؟؟؟ ایوللللللل مصییییییی دوباره مامان شدییی؟؟؟؟ 23 اسفند؟؟؟ روز تولد منه که دخترت یه گل به تمام معناااااا می شههههه اصننن نگرانش نباش خخخ ولی بگردم الهی تو بچگیش مظلوم می شه عینهو منن
تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...
وااای می بینم بچه ها بچه دار شدین چه حس عقب افتادگی بهم دست می دههههههههههه البته من الان حامله ام تازه هفته های اولشه. ایشالا که بی مشکل تا آخرش بره جلو... البته منم از تابستون به بعد جلوگیری نداشتم ولی چون عفونت داشتم باردار نمی شدم وااای چه عالییییی به خاطر حاملگیم دوباره اومدم نی نی سایت اینجا سر زدم خاطره ها زنده شددد
بچه ها از تاپیک قبلی کیا دوباره مامان شدن؟؟؟؟ مصی و ندا و سیمین رو خبر داشتم همینجا تو نی نی سایت اونور خوندم. الانم که زهرا رو فهمیدم. دیگی کی؟؟؟؟؟ دیگه کی دوباره بچه دار شدهههه
2810