2777
2789
غزاله جون چرا بیشتر مراقب نبودین الان تصمیم گیری خیلی سخته برات ...بیشتر فکر کن به خدا توکل کن ..ما نمیتونم به جات تصمیم بگیریم...انشالا که خیره من هم از بارداری ناخواسته میترسم...از الان به فکر جلوگیری مطمئن بعد زایمانم..... نمیدونم چرا بارداری ناخواسته اینقدر زیاد شده... شوهرت نظرت چیه؟؟؟ درسته خیلی شرایط سختیه ولی اگه نظر منو بخوای سختی سقط بیشتره...
پری جوون خدا حفظ کنه دخترای گلتو زهرا جان درسته هر کی باید شرایط خودشو بسنجه بعد تصمیم بگیره برای همه یه نسخه جواب نمیده... پسر من خدا روشکر متعادله...مخصوصا خونه ی خودمون بچه ی آرومیه...گاهی بداخلاقی داره اونم کم و زیاد میشه... بیشتر مشکل من با غذا خوردنشه هنوز باید غذا دهنش بذارم اینقدر که بد غذاست... انشالا شما هم به موقعش ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی دوستای گلم زهرا جون بالاخره آوردن بچه دوم با وجود یه بچه کوچیک راحت نیست ولی به نظر من داشتن تک بچه و یا داشتن 2 تا بچه با فاصله سنی زیاد معایبش بیشتره . باور کن سختیش یکی دو ساله ولی بعد اونقدر با هم جور میشن که خودت کیف می کنی . دیگه همیشه وابسته به ما نیستن ، به نظرم چون با هم چشم و هم چشمی دارن حرف گوش کن تر هم میشن !
سونیا جان خوش به حالت .... متعادل و میگم ... دقبقا انشالله به وقتش ... پری جان شمام راستی به سلامتی بچه دومتونم به دنیا بیاد ولی این بچه ای که من دارم کاملا نیاز به مراقبت داره راستی دوروزه که دارم میزارم مهد فقط دوساعت میتون نگهش دارن تو کلاس که نمیمونه فقط توسالن اونم رو فرش دراز میکشه و کاری نمیکنه از قرار معلوم امروز یه کم موش گربه بازی کرده نیم ساعتم با وسایله تو حیاط سرگرمش میکنن !!!! نمیدونم روزی میرسه که مثل بقیه یه جا بشینه !!؟؟؟
سونیا شمام بارداری ؟ پس ما عقب موندیم ...خخخخ امروز بعداز سه روز بردن به مهد پسرمو آوردم خونه چون هیچ رقمه کوتاه نمیومد و بقول کارکنان اونجا این هم گریه میکنه و مهمترش خودشم هلاک میکنه یعنی لج که بکنه خودشو به در و دیوار میزنه پرت میکنه به خودش سیلی میزنه مارم میزنه کمک مربیه رم زد !!! وسایل دم دتشم پرتاب میکنه ... گفتن وایسا بزرگتر شه بعد بزارش مهد ...
سارا مهدیار چیکار میکنه مهد نمیزاری ؟ بچه ها بچه هاتون با همسالاشون ارتباط برقرار میکنن ؟ محمدحسنم 95 درصد مواقع خودمختاره بود و نبود بچه ی دیگه براش فرقی نداره خودش بازی میکنه ...
مرسی از تبریکاتون اما اصلا قدرت نگهداشتنشو ندارم.سوفیا اصلااا سرکش نیست خیلی حرف گوش کنه و الان کاملا دیگه با نیلا بازی میکنن.نیلا کارای خطرناک زیاد میکنه.من سوفیارو کلاس روبوتیک گذاشتم.مهد کودکم دنبال مهد مونته سوریم که هنوز مهر شهر نیافتم.کسایی که نزدیک الهیه هستن بهترین مهد مونته سوری اونجاست.مهد کودک سلاله.روش مونته سوری رو سرچ کنید توضیح کاملشو میبینید.سوفیا نقاشی میکنه حدود ۳۰کلمه رو هم میتونه بخونه.نیلا هنوز خوب حرف نمیزنه.سوفیا ۱ساله اتاق خودش تخت خودش میخوابه نیلا هم اسباب کشی کنیم تا ۲ماه دیگه جداش میکنم.امروز صدلی نیلا بد جور گرفته سرما نخورده
نه زهرا جون از بهار میذارم وا بهتر بشه غزاله تو با وجود دوتا بچه خوب از پسشون براومدی من مهدیار هنوز تو اتاق ما میخوابه مهدیار حروف انگلیسی و فارسی رو بلده حدود 40 تا کلمه انگلیسی بلده تا 50 میشمره عاشق پازله ارتباطشم با بچه ها خوبه فقط اینکه خیلی زود جوش میاره و عصبانی میشه
2810