2777
2789
دختر تو چقد نگرانه قد و وزنه مهدیاری سارا؟؟؟؟ پسرمن که ایندفعه از ریخت افتاده بود از بس لاغر شده بود راستی ماشین شارژی گرفتی برا پسرت ؟ مبارکه استفاده میکنه ؟ پسره من عاشششششششششششششششششششششششقه فرمونه یعنی هر چی بگم کم گفتم یعنی اصلا به تکون خوردن حرکت یا آهنگ کاری نداره فقط فرمونو عشقه برا همین نمیدونم براش چی بگیرم ...
رفتم قد و وزن بعدا برات میگم چند بوده ...
مامانه نیکان پسر من تقریبا هر کلمه ای رو تکرار میکنه حالا نه کاملا همه رو صحیح ولی جمله زیاد نمیگه به قوله آرزو بعده دوسالگیش شروع کرده به دو کلمه سه کلمه ای ولی خیییییییییییییییییلی جملاته نا مفهوم هم میگه مخصوصا پشت تلفن برا بقیه اشاره به اطرافش میکنه و حرفای نامفهوم میزنه ولی خیلیاشم من میفهمم
برادرزادم تازه از سه سالگی تونست کلمهع ها رو واضح بگه ابعدشم اونقدر سوال میپرسید ....
نگران نباش به حرف میان همشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساراجان نه عینکی نداریم خدا رو شکر
ولی این بچه خیلی جلو تلویزیون میرفت و الانم اگه جلوشو نگیریم میره و جلو کامپیوترم خیلی مینشست جفتشونم ازین لامپ تصویر داران که سم ان واسه بینایی واسه همین نگرانیم فعلا نبردمش ولی باید سریعتر ببرم تا خیالم راحت شه دعا کنید عینکی نشه بچم تو رو خداااااااااااااااااااااا
غزاله جان نه خسته خواهر بابا هنرمند ..
خواهرشوهر خوشگلت قهرکرده اون که هی بهت زنگ میزد که جدا شد آخر ؟ ازدواج مجدد چی ؟ نه ؟
خوش به حالت که باز خواهرت اومده کمکت من اگه دومی رو بیارم چه خاکی برسر کنم ؟
شیما جان هر صفحه ای رو که باز کردی درست زیره نامه صفحه یه شکله قلب داره که یه بعلاوه هم روشه اونو روش کلیک کن اون صفحه میره تو لیسته مباحثه مورد علاقت
حالا برا باز کردنه صفحاته مورد علاقت هم باید بری رو نام کاربریت کلیک کنی قسمته چپه صفحه ای که باز شد یه سری گزینه داره یکیش مباحثه مورد علاقه است رو اون کلیک کنی لیسته تمام مباحثو میبینی بعلاوه تعداد پستهای جدیدی که اضافه شده ...
بازم اگه مشکلی داشتی در خدمتیم
تخفیف تا مرز ورشکستگی . این جنسا با این قیمتا مگه میشه ؟!!!!

به تخفیفهای اعمال شده بازم تخفیف دادم . به اولین خریدار 10% تخفیف بیشتر

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=737210&PageNumber=1
دیروز دوباره بردیمش نمره چشمه راستش سه و نیمه بچه ها !! خیلیه
دکتر گفته خوب شد که انحراف چشم نگرفته تا حالا

پنجشنبم حاضر میشه عینکش
دعا کنید تو رو خدا که خوب شه چشماش
منم برا هتون دعا میکنم
وای زهرا جون خیلی ناراحت شدم ایشالله زودی خوب میشه مگه از 6 ماهگی بینایی سنجی نبرده بودیش دختر یکی از بچه های اون تاپیک دی ماهیم همینطوره ولی اون از 18 ماهگی فهمید دکتر بهش گفته از دو سالگی به بعد عینک بزنن خوب میشن
سلام بچه ها همه خوبن خوشن چه میکنید زهرا جان نگران نباش خانمی زودی خوب میشه غصه نخور توکلت به خدا باشه دختر خدا رو شکر که انحراف پیدا نکرده عزیزم ممنون بابت اسم دکتر بچه ها برای منم دعا کنید یه مشکلی تو کار شوهرم پیش دعا کنید به خیر بگدره
خدایا شکرتتتتتتتت
فروش فوق العاده اسباب بازی و عروسک به قیمت عمده
مفتخریم با واردات و فروش اسباب بازی و عروسک های زیبا در خدمت شما دوستان گلمون باشیم.
جنس های جدید همراه با تخفیف 1سری اجناس
http://persiantoys.gigfa.com

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=745020&PageNumber=1
سامیار مامان 2تیر به طور ناگهانی دنیا اومد و تمام زندگی من و بابایی شد.عاشقتیم کوچولوی من.