2777
2789
سلام بچه ها همه خوبنن سارا جان انقدر حساس نباش یه مشکل ساده بوده که دیگه حل شده البته کاملا درک میکنم حالتو خودمم تا وقت شنوایی سنجی شد تو چند لحظه که منتظر جوابش بودم مردم زنده شدم رفتیم شنوایی سنجی گفت عفونت خیلی شدید بوده هنوز مقدار خیلی کمی عفونت تو گوش راست هست میگفت درصد شنوایش صد نیست اما نرمال در مورد حرف زدنشم پرسیدم میگفت الان باید دو کلمه با هم بگه شبیه بابا نیست مامان اب وشروع کنه به جمله سازی والبته گفت خیلی از بچه ها تو این سن حرف میزنن کامل جواب شنوایی بردم دکترش اونم گفت خوبه فعلا نیاز به حلق بینی نیست ولی خوب من دنبال یه دکتر خوب گوش حلق بینی که تو بیمارستان امیر علم باشهاگه کسی رو میشناسید ممنون میشم معرفی کنید زهرا جان منم نگین بردم امیدوارم پسرت هیچ مشکلی نداشته باشه توکلت به خدا باشه خدایا همه بچه ها رو برای پدر مادرشون سالم سلامت نگه دار
خدایا شکرتتتتتتتت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالا دخترت چه نازه ماشالا
خداروشکر ایشالامکه چیزی نباشه و به دارو برطرف میشه
عزیزم من جاریم پارسال تو امیر اعلم لوزه هاشو جراحی کرد اسم دکترش الان یادم نیست اگه بخواهی بپرسم ولی تو بیست و سی هم یه بار نشونش دادن
البته دکترای اومجا چون مرکز اینجور بیماریهاس فکر نکنم بد باشن احتمالا همشون کاربلدن مگه اینکه دانشجو باشن و کم تجربه
ماشالا دخترت چه نازه ماشالا
خداروشکر ایشالامکه چیزی نباشه و به دارو برطرف میشه
عزیزم من جاریم پارسال تو امیر اعلم لوزه هاشو جراحی کرد اسم دکترش الان یادم نیست اگه بخواهی بپرسم ولی تو بیست و سی هم یه بار نشونش دادن
البته دکترای اومجا چون مرکز اینجور بیماریهاس فکر نکنم بد باشن احتمالا همشون کاربلدن مگه اینکه دانشجو باشن و کم تجربه
ماشالا به نگین خانوم چه نازه اسفند دودش کن آرزو جون
خداروشکر که نرماله آره ببر خیالت راحت شه ایشالا دیگه ریشه کن شه

زهرا جون شمال خوش گذشت دیدی چه برفی اومد .............محمد حسن بهتر شده؟نگران نباش مگه تو خونواتون عینکی دارین

منم باید مهدیارو ببرم اصلا وقت نمیکنم به خدا

بچه ها میشه بگید قد بچه هاتون الان چنده من خیلی نگران قد مهدیارم
چه ها یه سوال راجع به نینی سایت؟؟!!! من اگه مثلا تو یه صفحه تبادل نظر چیزی بنویسم و یه روز دیگه بخوام بیام جوابشو چک کنم فقط راهش اینه که نام اون صفحات رو به خاطر بسپرم یا جایی هست که پیغام هاتو ببینی؟؟مرسی
سلام دوست جونا منم در گیرم شدید. سوفیا قصه میگه از بس حرف میزنه.کامل توضیح میده همه چیو.شعرم میخونه.اتل متل و گنجیشکک اشی مشی و 2تا لالایی.خواننده ی مورد علاقشم شهاب تیامه که صبح تا شب مجبوریم یا موزیکشو گوش کنیم یا شو ضبط شدشو ببینیم شعرشم حفظه مخونه.اسم خودش و شهاب تیام و عروسک و چند تا کلمه ی دیگرم میتونه بخونه.نقاشی هم چشم چشم 2ابرو دوست داره.کلا بیشتر توی خونه بازی میکنه.من کم بیرون میبرمش البته گردش تقریبا با ماشین هر شب میره.کلا پارک نمیبرم.الودست و بچه های دیگم معلوم نیست چه بیماریهایی داشته باشن.الرژی شدیدم داره ابریزش از بینی.1000 تا دکتر بردم میگه تا 7سالگی هست.شیرخشک میخوره ظهر و شب غذا هم رژیمی چون استعداد چاقی داره.عاشق انواع کبابه وسوپ.هر روز کنار غذا باید سوپم باشه.همبرگر خونه درست میکنم عاشقشه.نیلا خانمم چند روز دیگه 4 ماهه میشه واکسن داره.ولیییییی واقعا سخته 2تا پشت هم.زندگی نمیمونه واسه ادم.جلوگیری کنید به دردسر من نیوفتید.اما بگم خواهرم پا به پامه.زندگیش سوفیاست و با تمام وجود درک میکنه و کمکمه.مامانمم مالی خیلیییی کمکمه.مادر شوهرمم وظیفه خطیر حرص دادن رو به عهده داره .بالااخره اینم خودش کمکه.اگه راحت باشم که زندگییی لذتی نداره.خواهر شوهرمم چنان کرده که درست قهریم.کمک از این بیشتر آخه. والا.بوووس از روی ماه همتون ونینیای گلتون.
سلام به همگی خوبید زهرا جان واقعا لطف میکنی اگه برام اسم دکتر بپرسی اگه زحمتی نیست اینم بپرس که برای ویزیت کجا باید برم همون بیمارستان یا مطب بیرون داره اگه خود بیمارستان ویزیت کنه خیلی خوب میشه بازم ممنون از حال پسر گلت بی خبرمون نزار سار جان اره حتما پیگیری میکنم هنوز خیالم راحت نشده غزاله جان عکس دخترای گلت بزار ببینیم
خدایا شکرتتتتتتتت
سلام دوستان آرزو جان نمیدونی چقدر تو فکر نگین بودم خدا رو شکر
ماشالله به دخترت غزاله جان و البته به خودت
قد نیکان رو نمیدونم سارا جان میگیرم برات میذارم
بچه ها من خیلیییییییی نگران تنبلی نیکان تو حرف زدنم یعنی اغلب شما بچه هاتون همه مثل بلبل حرف میزنن!؟
میشه همه بگید بچه هاتون چقدر و چه جوری حرف میزنن؟
یادمون باشه که نگفته ها رو همیشه میتونیم بگیم اما گفته هارو نمیتونیم پس بگیریم!
سلام به همه خوبید سارا جان تو پست قبلی یادم رفت بگم من قد نگین خیلی وقت نگرفتم دکترشم اندفعه فقط وزنش گرفت اما خودم گرفتم 86 عزیزم مامان نیکان عزیزم من تو پست قبلیم گفتم از شنوای سنج و دکتر اطفالش در مورد حرف زدن پرسیدم تاکید داشت بچه ها تازه دو سالگی شروع به گفتن دو کلمه با هم میکنن و از بعد از دو سالگی باید شروع به جمله سازی کنن و البته اینم گفت که خیلی از بچه تو سن دو سالگی کاملا صحبت میکنن من دقیق یادم نیست ولی نگین حوالی نوزده ماهگی شایدم زودتر دو کلمه رو با هم میگفت از بعد تولدشم شروع کرد به جمله سازی البته خیلی خیلی کم من خودمم خیلی نگران ولی دکتر میگفت صبر کن درست میشه
خدایا شکرتتتتتتتت
سلام بچه ها
ساراجان من قبل از برفا از شمال برگشتم اینجام برف اومد ولی نه اونجوری که مامانم از برف اونجا میگفت و تی وی نشون میداد
آرزو جان چشم در اسرعه وقت میپرسم و خبرت میکنم ولی میدونم تو همون بیمارستان ویزیتش میکرد فقط باید تماس بگیری تا روزهایی که شیفت هستن و بپرسی