2777
2789

سلام بچه ها من یه دختر سه ساله مودب دارم خودم و همسرم کارمندیم الان که بچه م مهد نمیره دنبال یه همبازی دختر سه تا چهار سال هستم منطقه نارمک تهران. روزی دو سه ساعت تو خونه با هم بازی کنن. خودم و همسرم فوق لیسانس هستیم و خیلی حساس به بهداشت و ادب خانوادگی. 

چجور میتونی امن کنی اخه 😕 

کاش یکی‌ ام پیدا میشد می رفت بهش میگفت  من‌ چقدر دلم‌ واسش‌ تنگ‌ شده🖤 ستار‌ه‌ کوچولو ...🌠🌌 اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشت و رفت از کنارم از درد دوریش من بی قرارم...🎵🎶 https://abzarek.ir/service-p/msg/1989264⭐️  https://harfeto.timefriend.net/17293677314543   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
😐 اون فوق لیسانس گفتید  برای چی بود

برای اینکه والدین متوجه بشن با یه زوج تحصیلکرده طرفن و از نگرانیشون کم بشه. چون خودم هم سطح سواد خانواده برام مهمه عزیزم.

مادر پدر دیپلمه قبول نیس😐

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من نارمکم و دخترم خیلییییی مودب و با نظمه ولی علاقه‌ای ندارم با کسی ک نمیشناسم رفت و امد داشته باش ...

شما اگر اجتماعی نیستین و ترس از اجتماع دارین مشکل خودتونه. منم نگفتم همون اول با کسی رفت و آمد میخوام بکنم بلکه به خاطر دخترم یه جا با یکی دو تا بچه زیر نظر خودم بازی کنه. اگر هم دخترتون مثل خودتون مودبه همون بهتر که علاقه ای ندارین به رفت و آمد. هدف از نینی سایت و فروم های دیگه این چنینی نزدیکی والدین به هم و کمک به حل مشکلاتشونه. برای اطلاعتون.

عزیز فوق لیسانس 

لطفا به هرکسی اعتمادنکن اونم توفضای مجازی

اینو ازیک دیپلمه بپذیر

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
2810