2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست
53 پرخطره نه به اندازه 18 و 16 اگر بعد از نزدیکی خونریزی نداری زخم دخانه رحم مهم نیست چون خیلی ها د ...

راستی برای من از طرف تو درخواست دوستی نیومده. یکبار دیگه بفرست برام

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
ممنونم عزیزم ایشالله که شما هم سلامت باشی  واسم دعا کن که تو آذر که رفتم واسه کولپو شرایطم خوب ...

راستی برای من از طرف تو درخواست دوستی نیومده. یکبار دیگه بفرست برام.

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم پيش كدوم دكتر رفتي؟ منم مشابه شما هستم البته براي من بدون درجه تشخيص دادن

درجه نداشتن منظورتون اینه cin نداشتید دیگه؟ اگر شما cin نداشته باشین و پاپ اسمیرتون نرماله که اصلا جای نگرانی نیست.روال عادی داشته باشید

نه من زگیل نداشتم ولی نوع خفیف این ویروس زگیل هست،برای من حالت پیشرفته هست که سلول های دهانه رحم رو ...

گاهی از بین میره اما ویروسش تو بدن می مونه

من داشتم فریز کردم ۵سال میگذره نزدم دیگه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
عزيزم پيش كدوم دكتر رفتي؟ منم مشابه شما هستم البته براي من بدون درجه تشخيص دادن

من فکر کنم شما cin1 داری.که اصلا مهم نیست عمل هم لازم نیست.فقط دارو.من پاورفیت و ایمنیوس میخورم.زینک.و قرص لاکتواز هم استفاده میکنم.سه ماه بعد باید پاپ بدم

سلام عزيزم  ممنون كه جواب دادي اگه بشه بيشتر باهم در ارتباط باشيم و من از تجربت استفاده كنم&n ...

من دکتر دیگه ای رفته بودم و cin2 بود.امینی مقدم برام بازخوانی زد که شد cin1 و گفت مشکل خاصی نداره و فقط دارو.

منم تست پاپ اسمیرم زده فقط التهاب یعنی چی؟ دکترم گفت کولپوسکوپی کن فردا وقت دارم بیمارستان صارم خیلی ...

چه تایپی از hpv رو داری؟ حتما پاپ اسمیرت نرمال نبوده که باید کولپو بشی.نگران نباش دردش قابل تحمله.لحظه ایه.بعدشم یکی دو روز لک داری.ولی مشکل خاصی نیست.عوضش مطمئن میشی

منم تست پاپ اسمیرم زده فقط التهاب یعنی چی؟ دکترم گفت کولپوسکوپی کن فردا وقت دارم بیمارستان صارم خیلی ...

cin بعد از کولپو مشخص میشه.اگر نرمال باشید ایشالا که هیچ.اگر نباشید درجه cin مشخص میکنه چار باید بکنید.cin1 چیز خاصی نیست با دارو خوب میشه ولی باید چند ماه بعد باز پاپ بدید و چک کنید مدام.cin2 اگر خوب نشه باید عمل بشهمcin3 هم قطعا عمل میخواد

نگران نباش شماره 53 خطرناک نیست و احتمال بالاتر رفتن درجه سین 2 و 3 برات خیلی کمه مخصوصا که واکس زدی ...

تست hpv ای دوستت چطوری منفی شد.چیا مصرف میکرد.واکسن زیاد تایید شده ام نیستا.با احتیاط و تحقیق بزنید.
https://www.instagram.com/p/Bj_ofKsDLcJ/
https://www.instagram.com/p/Bj_rqY2D0nj/
https://www.instagram.com/p/Bj_uXS0jDZv/

دوستان عزیزم اگه کسی باکره باشه و جای نامطمئن لیزر رفته باشه چند سال پیش الان چه جوری میتونه بفهمه این بیماری رو داره یا نه؟ چون باکره هست نمیتونه پاپ اسمیر بده. این سوال خواهرمه

برگریزان دلم‌ را نوبهاری آرزوست...
راستی برای من از طرف تو درخواست دوستی نیومده. یکبار دیگه بفرست برام.

آزاده جون مجدد واست درخواست دادم که سایت بهم پیام داد که شما قبلا به این کاربر درخواست دوستی داده اید

آزاده جون نگرانی من الان چند روز هم هست که بیشتر شده آخه من 23 خرداد که کولپو شدم و دکتر بهم گفت که cin 1 هستم هفته ی گذشته که پریودم تموم شده صبحا که از خواب پا میشم و میرم دسشویی ببخشید ترشحی که ازم میاد قهوه ایِ انگار که خونیِ

حالا بدجور ترسیدم که نکنه دکتر تشخیصش درست نبوده یا درست نمونه برداری نکرده یا به سرعت مشکلم پیشروی کرده

البته نا گفته نماند که من الان یه ماهی هم هست که دارم داروی سرترالین میخورم واسه اضطراب و مشکلاتی که دارم به نظرت ممکن هست که از عوارض اون باشه یا برم مجدد کولپو کنم؟

2810