2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351573 بازدید | 2170 پست
سلام دوستان من تازه عضو شدم  من هم پارسال متوجه شدم ويروشhpv16  دارم با اينكه هيچ علائمي ...

عزیزم یسوال شمازگیل روهم داشتی روبدنت یانه بدون علامت بودی؟؟

تست پاپ اسمیرنداده بودی تاحالا

اخه گفتی دکترگفته کدلپوسکوپی براچی یهوفرستادوولپوسکوپی معمولااینکرونمیکنن تاجواب پاپ خوب نباشه

اگه دوسداری یکم بهم میگی

وخدایی که بشدت کافیست
سلام دوستان عزيز من تست پاپ اسمير دادم و مشكوك بود بعدش hpv دادم و نتيجه تست مثبت بود از نوع ١ ...

عزیزم میشه بگی اون ازمایشگاه اولی که جواب پاپ لسمیرت رومشکوک زدکجارفته بودی؟

یسوال دیگمشماخودتون روبدنتون زگیل نداشتین؟یعنی کاملابی علامت بودین

پیش کدوم دکتررفتی 

اگه تهرانی ودوسدلشتی البته جواب سوالاموبده ممنون مبشم

وخدایی که بشدت کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یسوال شمازگیل روهم داشتی روبدنت یانه بدون علامت بودی؟؟ تست پاپ اسمیرنداده بودی تاحالا اخه گف ...

نه من زگيل نداشتم و دكتر گفت يه تست hpv هم بده براي چكاپ كه مثبت شد ولي پاپ اسميرم خوب بود ولي ٦ماه بعد كه دوباره رفتم براي چكاپ پاپ اسميرم خوب نبود و دكترم گفت كه كولپوسكوپي كنم

نه من زگيل نداشتم و دكتر گفت يه تست hpv هم بده براي چكاپ كه كثبت شد ولي پاپ اسميرم خوب بود ولي ٦ماه ...

من چندین ساله که التهاب دارم 

هرسال پاپ میدم 

سه سالیم هست دکتربرام تستhpvرومینویسه تاحالامنفی بوده 

ولی راستش میترسم اخه یوکتربهم گفته بودبااینهمه التهاب بهتره یسری کولپوسکوپی بشی

بعدش من ازمایشمومیبرم توسهروردی شمالی ازمایشگوه شفق زیادم نمیدونم کارشون چجوریه 

وخدایی که بشدت کافیست
2805
من چندین ساله که التهاب دارم  هرسال پاپ میدم  سه سالیم هست دکتربرام تستhpvرومینویسه تاحا ...

خوب خداروشكر جواب hpvمنفي بود.دكترم منو فرستاد آزمايشگاه پرتولب  ولي دكترم الان عوض كردم و پيش مدرس گيلاني ميرم

خوب خداروشكر جواب hpvمنفي بود.دكترم منو فرستاد آزمايشگاه پرتولب  ولي دكترم الان عوض كردم و ...

پرتولب خوبه خیلی

یادمه که براتحقیقاتشون واس واکسن این چیزاباهم همکاری میکردن

مدرس گیلانی خوبه؟؟

من پیش فرح فرزانه رفتم

خیلی سلوغ بودچندتاچندتاویزیت میکردبدنبودکارش ولی خوب وقت نداشت دیگه 

وخدایی که بشدت کافیست
پرتولب خوبه خیلی یادمه که براتحقیقاتشون واس واکسن این چیزاباهم همکاری میکردن مدرس گیلانی خوبه؟؟ م ...

مدرس گيلاني خوبه به نظرم ،من عمل ليپ انجام دادم پيشش و قرار هست دوباره بهمن براي كولپوسكوپي برم ،خوب خيلي شلوغ هست مطبشون و چند نفر با هم ويزيت مي كنه .ولي ديگه من به اين دكتر اعتماد كردم و فكر كنم زكتر خوب باشه مطبشون كه پر از مريض هست😢😢ميرم اونجا غصم مي گيره

مدرس گيلاني خوبه به نظرم ،من عمل ليپ انجام دادم پيشش و قرار هست دوباره بهمن براي كولپوسكوپي برم ،خوب ...

رهاجان ایشالاکه همیشه تنت سالم باشه 

راستش من 8ساله که ارامش ندارم همش منتظرمثبت شدن تستمم

فعلا32سالمه دکترگفت بعداممکنه فعال بشه ونشون بده

کولپوسکوپی دردنداره؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
رهاجان ایشالاکه همیشه تنت سالم باشه  راستش من 8ساله که ارامش ندارم همش منتظرمثبت شدن تستمم فع ...

آخه چه كاريه خداروشكر منفيه.ما خودمون داريم ميكشيم شايد منفي شد.كولپوسكوپي درد نداره مثل معاينه هست ولي براي من چون دكتر قبليم نمونه گيري كرد و من خونريزي زياد داشتم خيلييي بد بود😭😭😭

آخه چه كاريه خداروشكر منفيه.ما خودمون داريم ميكشيم شايد منفي شد.كولپوسكوپي درد نداره مثل معاينه ...

اخه من ضایعه داشتم اابته روپوستم درسته که چتدساله ندارم ولی ویروس توبرن ازبین نمیبره براهمین میگم

وخدایی که بشدت کافیست
اخه من ضایعه داشتم اابته روپوستم درسته که چتدساله ندارم ولی ویروس توبرن ازبین نمیبره براهمین میگم

خوب شايد زگيل نبوده وقتي ازمايش ها منفي بوده يا شايد دفع كردي.نمي دونم يك سري ميگين دفع ميشه يك سري ميگن نه،واقعا كلافه كرده اين بيماري 

خوب شايد زگيل نبوده وقتي ازمايش ها منفي بوده يا شايد دفع كردي.نمي دونم يك سري ميگين دفع ميشه يك سري ...

نه بودش مطمءنم ولی داخل بدنم هرگزنرفت چون توعقدم متوجه شدم 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم میشه بگی اون ازمایشگاه اولی که جواب پاپ لسمیرت رومشکوک زدکجارفته بودی؟ یسوال دیگمشماخودتون رو ...

سلام دوست عزيز ، بله تهران هستم و تست hpv رو بردم آزمايشگاه آرمين ، رو بدنم هم اصلا زگيل نداشتم بر اساس جواب پاپ اسمير دكتر برام تست رو انجام داد.

كولپوسكوپي رو پيش خانم دكتر مريم السادات حسيني انجام دادم كه خيلي راضي بودم و جواب بيپسي رو كه cin 2,3 زده علاوه بر ايشون به ٥ تا دكتر ديگه هم نشون دادم كه ٢ تا نظر متفاوت حاصل شد يكي عمل كونزاسيون (برداشتن دهانه رحم به صورت مخروطي ) و يكي هم برداشتن رحم حالا موندم و نميدونم كدوم نظر درسته و پيش كي برم براي عمل 🤔 هم پيش خانم دكتر ميترا مدرس گيلاني هم دكتر فرح فرزانه رفتم كه نظرشون برداشت دهانه رحم به صورت مخروطي بود ولي دكتر صالح گرگري و رحمت الله رفيع گفتن رحم رو برداري مطمئن تره ...لطفا اگر كسي شرايط مشابه داشته و يا اطلاعاتي در مود دكتر هايي كه نام بردم داره راهنمايي كنه 🙏🏻🌹

سلام دوست عزيز ، بله تهران هستم و تست hpv رو بردم آزمايشگاه آرمين ، رو بدنم هم اصلا زگيل نداشتم بر ا ...

ممنون پریاجان که کامل توضیح دادی 

من اربین دکترایی که گفتی فقط پیش فررانه رفتم که بنظرمبدنبود

یه کاربرم بودباسم تیفانی

یادمه برای مشکلش پیش دکترتهرانیان رفته بودمیگفت بنظرمن ارهنه اینایی که فلوشیپ سرطان زنانن ارهمه بهتروعلمش بروزته

گفتم  اینم برات بنویسم 

شمااگه این کاریوکه دکترمیگه انجام بدی دیگه مشکلی برات پیش نمیاد؟؟راستش من ازبس استرس دارم همیشه میترسم این ازمایشگاهایی که میبرم نفهمن مشکلمو

من توسهروردی شمالی میزم ازمایشگاه شفق 

دکترفرزانه میگفت دیگه مثل قدیم کل رحم وایناروورنمیداریم 

Cin2 و3چه درجه ای ازسرطانه؟؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون پریاجان که کامل توضیح دادی  من اربین دکترایی که گفتی فقط پیش فررانه رفتم که بنظرمبدنبود ...

خوب اگر شك داري ايندفعه تست رو ببر آزمايشگاه آرمين چون دكتر هاي قديمي همه قبولش دارن ،cin تا جايي كه من اطلاع دارم تغييرات پيش سرطاني هست و درجه ٢ و ٣ گريد بالا هستن كه حتما بايد اون بافت  تغيير يافته از دهانه رحم برداشته بشه به صورت مخروطي و بررسي بشه از نظر نواحي اطراف كه آيا سالم هستن يا صدمه ديده  

2810