2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351546 بازدید | 2169 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام دوستان عزیزم. من از سال 91 که دچار زگیل تناسلی شدم درگیر دکتر زنان هستم و تقریبا تمام دکترهای خوب مشهد از جمله ارندی و حسن زاده و توانایی و آهنچیان رو رفتم. من اچ پی وی داشتم که بعد از تزریق واکسن گارداسیل ازمایشم منفی شد اما هنوز که 6 سال ازون ماجرا میگذره و از همسرم جدا شدم و هیچ گونه رابطه جنسی ندارم و مسایل بهداشتی رو کاملا رعایت میکنم، باز هم ترشحات سفیدرنگ، درد و خارش و گاهی سوزش دهانه رحم رو دارم. دکتر ارندی 2 سال پیش دهانه رحمم رو فریز کردن اما هیچ تاثیری نداشت و بعدش کوتر کردن اما باز هم انگار نه انگار. انواع قرص فلوکونازول و ژل واژینال هم استفاده کردم و باز هم مشکل ترشحات غیرعادی و درد و سوزش دهانه رحم رو دارم. میتونم از شما دوستای گلم بخوام که کمک کنین و درباره ی دکتر یا دارو یا تجربه مشابه تون منو یاری کنین؟ منتظرتونم خانومای گل...

سلام دوست عزیز. من هم مشکل شما را دارم . می خواستم بدانم در حال حاضر پیش کدام دکتر تحت درمان هستید

35سالمه،در انتظار اولین فرزند ،بیش از ۴ سال در اقدامم🌹خدایا امید کسی رو نا امید مکن🌺
از طرفی اگر بخوام اون لایه اسیب دیده رو بر دارن بعد از بارداری احتمال سقط بالا میره و مجبورن که بدوز ...

سلام مینا جان.میشه درخواست دوستی منو قبول کنی،میخواستم برات پیام بفرستم.

منم کولپوسکوپی کردم و نتیجه اش خوب نبود،تست ویروس دادم،منفی بود،ولی اینکه با این شرایط چیکار کنم ایا اقدام به بارداری میشه کرد یا نه،و اینکه با برداشتن یه لایه از دهانه رحم جای امید هست یا نه،نمیدونم....😔در مورد دوختن دهانه رحم از دکتر پرسیدم،گفت لازم نیست.شما چیکار کردی؟

من پيش دكتر نادره بهتاش ميرم

نیلی جان ببخشید مشکل شما هم همینه؟ نظر دکتر بهتاش چیه؟ من خواستم ازش وقت بگیرم،مطب رو چندبار زنگ زدم برنداشتن.بیمارستان بهمن هم دیر وقت داد،فعلا از بیمارستان خاتم وقت گرفتم یه کم زودتره.دکتر بهتاش میگه باید چیکار کرد؟

سلام مینا جان.میشه درخواست دوستی منو قبول کنی،میخواستم برات پیام بفرستم. منم کولپوسکوپی کردم و ن ...

مگه میشه تست ویروست منفی باشه بعدکولپوسکوپیت نتجیش بد؟؟من اینونمیدونستم پس باین تستای hpvاعتمادی نیس؟

وخدایی که بشدت کافیست
سلام مینا جان.میشه درخواست دوستی منو قبول کنی،میخواستم برات پیام بفرستم. منم کولپوسکوپی کردم و ن ...

مبشه بگی چراکولپوسکوپی کردی؟

اگه دوس نداری اینجابنویسی بهم پیام بده توخصوصی بگوبهم

وخدایی که بشدت کافیست
شما تست ویروس دادی؟پاپ اسمیر مشکلی نداشتی؟

من پاپ اسمیرم روهرسال میدم چون بالای 30هستم دکترم بهم گفت تستhpvروبده من همیشه التهاب داشتم گرچه میگن مهم نیس ولی جواب تست پاپم منفیه وجواب تستhpvهم منفیه

وخدایی که بشدت کافیست
شما تست ویروس دادی؟پاپ اسمیر مشکلی نداشتی؟

شماپس مشکلت شایدازویروس نباشه که منفی نشون داده

نظردکتدت چیه

ببین من دکتربهتاش روقبول ندارم اصلا

پیش فرح فرزانه میرم بنظرم خیلی بهتره

وخدایی که بشدت کافیست
2810