2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351710 بازدید | 2171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. نه آخه من جواب پاپم غیرطبیعی بود با تغییر سلولی. به نظر خودم هنوز زوده چون تازه یک سال ا ...

نگران شدم اینجوری گفتی . شاید پاپ اسمیرش دقیق نبوده. این چند روز داشتم بهت فکر میکردم . منم آزمایشم نزدیکه، نمیدونم قراره چی بشه . 

نگران شدم اینجوری گفتی . شاید پاپ اسمیرش دقیق نبوده. این چند روز داشتم بهت فکر میکردم . منم آزمایشم ...

عزیزم ایشالا تست تو عالی هست، نگران نباش. منم دیگه باید کولپو انجام بدم، فقط نمیدونم چون تازه پاپ دادم صبر کنم یا تاثیری نداره، چون توی بعضی سایت ها نوشته ۲ ماه باید بینشون فاصله باشه، که ۲ ماه خودش زمان طولانیه میخوام زودتر انجام بدم ببینم چطورم 

عزیزم ایشالا تست تو عالی هست، نگران نباش. منم دیگه باید کولپو انجام بدم، فقط نمیدونم چون تازه پاپ دا ...

فدات شم . امیدوارم که برات همچی مرتب پیش بره . بهتر نیست از دکتر مشاوره بگیری در خصوص کلپو؟ چون تازه پاپ دادی شاید توی جواب کلپو تاثیر بزاره، من پزشک نیستم ولی به احتمال خیلی زیاد دکتر میگه صبر کن . 

فدات شم . امیدوارم که برات همچی مرتب پیش بره . بهتر نیست از دکتر مشاوره بگیری در خصوص کلپو؟ چون تازه ...

آره رفتم دکتر منشیش  گفت بیام برای کولپو. حالا باز دکترو دیدم میگم که اگه تاثیر داره بندازه ماه دیگه. ولی فک نمیکنم خراش پاپ اسمیر زیاد باشه. حالا بازم میپرسم. 

آره رفتم دکتر منشیش  گفت بیام برای کولپو. حالا باز دکترو دیدم میگم که اگه تاثیر داره بندازه ماه ...

آره بهش بگو که در جریان باشه آخه بعضیا میگن تاثیر داره و ممکنه سلولای آسیب دیده گزارش کنه ولی ما که دکتر نیستیم ممکنه اصلا همچین چیزی بیربط باشه . امیدوارم جواب کلپوت خوب باشه مارو بی‌خبر نزار 🌸🌸🌸

آره رفتم دکتر منشیش  گفت بیام برای کولپو. حالا باز دکترو دیدم میگم که اگه تاثیر داره بندازه ماه ...

نگين جان عزيزم نگران نباش ، اصلا چيزي نيست . هر چي هم باشه قطعا رفع ميشه . من فقط يادمه كه گفتي جواب بعد از عملت سين ١ بوده فكر ميكنم به احتمال زياد همونه .

سلام عزیزم. نه آخه من جواب پاپم غیرطبیعی بود با تغییر سلولی. به نظر خودم هنوز زوده چون تازه یک سال ا ...

عزیزم توی پاپ که سین رو نمیگه...سین برای کلوپو هستش...شاید عفونت داری اینجوری زده دکترت‌چی‌گفت؟

پیش میاد . من  نمونه بعد عملم سین ۱ بود . ماه دیگه میرم کلپو ببینم چی میگه . ممکنه مال منو هم ب ...

شما قبل عمل سین‌چند‌بودی؟مگه‌بعد‌عمل‌هم‌سین‌میزنه؟جواب بعد عمل‌من‌ که موقع جراحی برداشتن همون سین‌۳ بود...دکتر‌گفت‌همه‌چی‌اوکیه معاینه‌کرد...احتمالا همون‌نمونه ای‌که‌تو‌عمل‌برمیدارن‌رو‌دوباره آزمایش میکنن و تو‌عمل همه ی ضایعه ها رو‌ برمیدارن

2810