2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم جواب تست اومده؟اصلا شاید hpv نیست؟

سلام گلم من امروز جواب ازمایشمو گرفتم که اون ضایع زیگیل نبود 

اما دهانه ی رحمم فقط نوع ۶ رو گزارش کرده بود 

ن من نه همسرم زیگیلی نمیزنیم فقط همون بود که بهش شک داشتم که اونم با ازمایش نشون داد که نیست

مگه اینجا نمیگن نوع های کم خطر همش زیگیل میزنه ؟ من با اینکه کم خطره زیگیل نمیزنم...

الان باید چیکار کنم نگرانم واقعا 

سلام گلم من امروز جواب ازمایشمو گرفتم که اون ضایع زیگیل نبود  اما دهانه ی رحمم فقط نوع ۶ رو گز ...

احتمالا همون ضایعه هم زگیل بوده،همیشه اینطور که میگی نیست من با اینکه نوع پر خطر دارم توی بارداری زگیل زدم.خب اینکه نوع کم خطره خیلی خوبه.میگن اگه ایمنی بدنتون رو بالا ببرین دفع میشه.برو دکتر برات قرص مینویسه برای بالا بردن سیستم ایمنی بدنت

احتمالا همون ضایعه هم زگیل بوده،همیشه اینطور که میگی نیست من با اینکه نوع پر خطر دارم توی بارداری زگ ...

خانمی امکانش هست اشتباه باشه جوابش که گفته کم خطره؟ منظورم اینه ازمایش ممکنه اینجوری خطا کنه؟ 

دکتر بهم پاورفیت داد 

خانمی امکانش هست اشتباه باشه جوابش که گفته کم خطره؟ منظورم اینه ازمایش ممکنه اینجوری خطا کنه؟  ...

نمیدونم واللا خودمم اطلاعاتم کامل نیست ولی خوب بازم قراره بری دیگه بعدا چکاپ اون موقع میفهمی.

من دوستم رفته بود پیش دکتر ماندانا لطفی یگانه ایشون بهش گفته بودن که مشکوک به زگیل تناسلی هستی برای همین باید کولپوسکوپی انجام بدی و خداروشکر انجام داد و تشخیص دادن و خداروشکر الان خیلی بهتره و درمان کردش 

سلام خانما

من پاپ اسمير دادم كه متاسفانه hpv مثبت شد و نوع پرخطر هم دارم hpv 58

ديروز وقت كولپو داشتم كه متاسفانه موقع انجام كار جيغ زدم و دكتر انجام نداد برام

من به شدت مي ترررررسم

خواهش مي كنم اگه لطفا دكتري رو مي شناسيد كه با بي حسي اين كارو مي كنه معرفي كنيد بهم

در ضمن من پوليپ هم دارم كه اونم بايد برداشته شه

تو رو خدا يه دكتر خوب به من معرفي كنيد برم انجام بدم راحت شم

نه عزیزم نگران نباش. ولی پیگیری کن پیش یک متخصص انکولوژی زنان که تو سرطان دهانه رحم وارده همیشه تحت ...

آزاده جان ميشه جواب منم بدي، من چند وقتي لكه بيني بعد از سكس داشتم و گاهي درد لگن، باپ دادم ديدم اچ پي وي ١٨ و ٤٥ رو دارم انگار... تو قسمت تغيير شكل سلوليم نگاتيو زده يعني منفيه، شنبه هم قراره برم كلپسكوپي، ميترسم با علائمي كه داشتم پيشرفت كرده باشه و سرطان داشته باشم، ميشه راهنماييم كني و بگي  تو پاپ اسمير واسم تغيير شكل تزده يعني سرطان دارم يانه...😔

عزيزم اين اصلا سرطان نيست  من دهانه رحمم درگيره درجه ١ و اين مرحله پيش سرطانه يعني اگر ما متوج ...

مينا جون منم اچ پي وي ١٦ و ١٨ دارم ، خيلي ميترسم اخه لكه بيني و ي مدت كمردردم داشتم واس همين پاپ دادم، كلا چهارساله ازدواج كردم يعني ميشه ب اين سرعت سرطاني شده باشم؟؟ تو پاپ اسمير قسمت تغيير سلولي نگاتيو زده بود ولي علائممو چيكار كنم😔

2810