2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست

خانوما من کلوپو دادم ولی هیچ چیزی در مورد این cin  هایی که میگن داخلش ننوشته چرا من داشتم این تاپیک رو میخوندم اکثرا میگفتید تو جواب کلوپو زده cin1 یا ۲ یا ۳ دازین ولی چرا تو جواب من نیومده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون میشم کمکم کنید. من پارسال نوع ۵۲ رو داشتم تا دوهفنه پیش دوباره اچ پی دادم امروز جواب گرفتم ۳۳ ...

اگه چیزی از سین نگفته نگران نباش.نمونه برداری هم انجام دادن براتون؟شمافقط بایدشش ماه یکبارچکاب بشید. درضمن تست اچ پی وی جایی بدید که زیرنظرfdaباشه.

اگه چیزی از سین نگفته نگران نباش.نمونه برداری هم انجام دادن براتون؟شمافقط بایدشش ماه یکبارچکاب بشید. ...

بله نمونه برداری هم کردم پارسال که خوب بود من بیمارستان صارم پیش دکتر احمری اننجام میدم تخصص کلوپوسکوپی دارن

دوباره باید فک کنم نمونه بردارن چون نوع ۳۳ ۶۸ هم گرفتم.

سلام خانما

من زخم دهانه رحم دارم که با دو دوره دارو خوب نشد پاپ اسمیر هم دادم منتها دکتر گفت برای تو دیگه پاپ امیر جواب نمیده برو کولپو الان چند روزه بیمارستان امام خمینی کولپو کردم ولی این تست اچ پی وی رو ندادم شما چطور شد که این تست رو دادین؟ دکتر برای همه مینویسه یا باید علائم خاصی داشته باشیم

سلام خانما من زخم دهانه رحم دارم که با دو دوره دارو خوب نشد پاپ اسمیر هم دادم منتها دکتر گفت برای ت ...

من توی بارداری زگیل زدم و دکتر برام تست hpv نوشت ولی اگر خودتون هم از دکترتون بخواین براتون مینویسه.

نه عزیزم این مشکل به بارداری مرتبط نیست  نهایتا امکان داره در موقع بارداری دکتر تصمیم بگیره سر ...

سلام عزیزم من یه سوال ازتون دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.من یک ماه پیش کونیزاسیون شدم تا دوهفته لکه بینی داشتم بعدخوب شدم الان دوباره ده روزه لکه قهوه ای میبینم . درضمن من اخرین پریودم ۳۱خردادبودکه اون ماه که عمل شدم پریودنشدم اصلا. شما تاخیرپریودنداشتید!؟؟واینکه گفته بودیدخوتریزیتون طولانی شدبعدعمل یعنی لکه بینی داشتید؟تاچندوقت؟؟

سلام عزیزم من یه سوال ازتون دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.من یک ماه پیش کونیزاسیون شدم تا دوهفته لک ...

عزیزم تا پریود بعدیم من لکه بینی داشتم فکر کنم دو سه روز قبل از پریود بعدیم پاک شدم 

عزیزم میشه بیای .شمافک کنم دوسه سال پیش عمل شدید.الان خوبید؟تست اچ پی وی دیگه دادید؟بچه هامیگن ویروس ...

سلام

من ۳ سال و خورده ای عمل کردم و خدا رو شکر الان سالم ام

ویروس این حالت که شما گفتین رو نداره ولی امکان ابتلا مجدد به نوع های دیگه ویروس هست

❤️❤️

من یه ضایع پوستی حدود یه سال میشه که دارم ولی چون با بحث زیگیل تناسلی یا همون اچ پی وی اشنایی نداشتم خیلی نگران نبودم تا این که کنجکاو شدم و پیش دکتر رفتم ایشون هم نمونه برداری از ضایع و هم تست از دهانه رحم همراه پاپ انجام دادن برام جفتش برای اچ پی وی

از همون لحظه انگار دنیا روسرم خراب شد خیلی نگرانم حالم بده همش گریه میکنم اینم بگم من ۲۱ سالمه حدود ۳ سال میشه که متاهلم نگرانم که سرطان میگیرم... خواهش میکنم یکی بهم کمک کنه 

2810