عزیزم ممکنه مدت های طولانی ویروس بره توی حالت خاموش و هیچ فعالیتی نداشته باشه و توی ازمایش اچ پی وی هم جواب منفی بیاد و بعد از چند سال هم باز برگرده اینکه ویروس توی بدنمون هست اصلا نگران کننده نیست همینکه بتونیم با پیگیری مهارش کنیم و جلوی پیشرفتش رو بگیریم کافیه
مثلا خیلی موقع ها سین ۱ خودبه خود از بین میره دلیلش همین تقویت سیستم ایمنی هست و حتی کلپوسکپی که دکتر برامون انجام میده جدا ازینکه حالت تشخیصی داره به درمان و پسرفت بیماری هم کمک میکنه
کلا نگرانی رو باید کنار گذاشت من اوایلی که فهمیدم سین۳ هستم به حدی افسرده وداغون شدم حدود ۷ کیلو لاغر شدم دکتر روانپزشک رفتم کلی قرص گرفتم ولی بعد از چند ماه از دکترم پرسیدم بلاخره این ویروس قراره با من چی کار کنه گفت ببین تو تا اخر عمر باهاش زندگی میکنی ولی اصلا نگران نباش باهاش باردار میشی حتی زایمان طبیعی میکنی در اخر احتمال حدود ده درصد وجود داره که بعد از عملی که انجام دادی باز تغییرات سلولی برگرده و به سین ۳ برسی که در اون صورت اگر زایمان کرده باشی و دیگه بچه نخواهی رحم رو برمیداریم منم سعی کردم باهاش کنار بیام اگر ده سال دیگه هم بهم زمان بده خیلی خیلی ازش ممنون میشم😁