2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست

نوع ۱۶ خیلی بدتر ۱۸ اس فک نکنم جوابش خوب بیاد ولی گاهی کامنت ها رو می خونم امیدوار میشم،فقط اینجا استارتر ۱۶ بوده ک دیکه اصلا نیومده بعد چند سال کاش ازش خبر داشتم

دکتر من گفت دهانه رحمت رو درگیر کرده و نمونه گرفت گفت احتمالا دهانه رحم رو برداریم😔گفتم خب پس هی ده ...

عريزم تو كه يه ني ني داري ان شاالله ني ني درم رو اوردي كلا درش بيار راحت شو 

من خودم قصدم همينه اگه تو اين مدت خوب نشد كه ميگن ٨٠ درصد موارد خوب ميشه كلا درميارم بعد زايمان ان شاالله

تو يه قدم از ما جلو تري 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عريزم تو كه يه ني ني داري ان شاالله ني ني درم رو اوردي كلا درش بيار راحت شو  من خودم قصدم همين ...

در ضمن خيليا وقتي دهانه رو برداشتن ديگه تاثير نذاشته

نوع ۱۶ خیلی بدتر ۱۸ اس فک نکنم جوابش خوب بیاد ولی گاهی کامنت ها رو می خونم امیدوار میشم،فقط اینجا اس ...

شايد درجه ١ باشه و نيازي نباشه به جواحي

امیدوارم عزیزم،ممنونم ،من بچه اول رو هم با دردسر و سرکلاژ و نه ماه استراحت آوردم، دیگه بخوان دستکاری ...

اين موضوع به بارداري زياد ربط نداره 

فقط شايد سركلاژ بشي همين

عزيزم خوبي عمل كردي

سلام عزیزم 😭😭😭نه عمل نکردم 

روزی که رفتم پیش دکتر معینی(دکتر زنانم) که نامه عملو بگیرم ازش پرسیدم چرا انکولوژیست گفته اول کونیزیشن باید انجام بدم؟ دکترم زنگ زد به دکتر تهرانیانو و باهم صحبت کردن و بعد از صحبت دکترم کفت اول برو کونیزیشن انجام بده بعدش خواستی بیا کامل در بیار گفتم چرا؟ گفت علم جدید اینو میگه( شانس من😓)

از همونجا یه راست رفتم پیش بهتاش و با کلی خواهش ساعت ۱۱/۳۰ شب دکتر منو دید گفت پریودم تموم شه عمل میکنه برای دوشنبه بهم وقت داد 

در مورد شیمی درمانی و ... پرسیدم کلی بهم خندید گفت سرطان چیه این حرفاچیه 

یکشنبه شب میرم بیمارستان دوشنبه عمل میشم وسه شنبه مرخص میشم

سلام عزیزم 😭😭😭نه عمل نکردم  روزی که رفتم پیش دکتر معینی(دکتر زنانم) که نامه عملو بگیرم ازش ...

ديدي گفتم عزيزم 

نگران نباش من خيلي تحقيق كردم در اين موضوع 

الان فقط يه لايه بر ميداري؟ 

به نظرم يه ني ني بيار زود بعدش 

بله عزیزم گفت مخروطی یک لایه از دهانه رحم برمیدارن

گلم اگه تو دهان بزنه باید چیکار کرد؟دادم میمیرم،حس میکنم یکی تو دهنم یا وسواس مریضی گرفتم،اگ دهان باشه هم سرطانه؟

بچه ها کمکم کنید 😭😭😭شهر من امکانات نداره دسترسی ب دکتر نداره،شما بگین حتی اگه بد هم هست ب من بگین

عزيزم استرس براي اين موضوع بدترين چيزه 

اروم باش حتما حساسيت داري 

دهان جز نوادر اين بيماريه و حتما افته 

نگران نباش شيريني جات كمتر بخور 

چه شكلي تو دهنت 

در ضمن اينم سرطان نيست نگران نباش

عزيزم استرس براي اين موضوع بدترين چيزه  اروم باش حتما حساسيت داري  دهان جز نوادر اين بيم ...

نمیدونم پیدا نیست زبون ک میزنم انگار ی دونه حس میکنم،خیلیا تو دهنشون میزنه چرا میگی نادره؟هرکی تو دهنش بزنه چ بلائی سرش میاد؟

عزيزم استرس براي اين موضوع بدترين چيزه  اروم باش حتما حساسيت داري  دهان جز نوادر اين بيم ...

گلم مگه سرطان دهان همون زگیل نیست؟چقد شما خوبی چقد اروم میشم میبینم حرفاتون و،انقد حالم بده دیگه به بچم نمیتونم شیر بدم همش شیر حرصه

2810