2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست
ببین بذارگامل توضیح بدم من عفونت مقاوم واژن دارم دوبارم زخم دهانه رحم فریز کردم که البته خریت خودم ب ...

عزیزم خیالت راحت راحت زگیل داشتن بهترین نوعشه 

ولی ب نظرم ی تست بدی شاید بهتر باشه خیالت راحت میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیالت راحت راحت زگیل داشتن بهترین نوعشه  ولی ب نظرم ی تست بدی شاید بهتر باشه خیالت راحت ...

تستش مثل پاپ اسمیره؟؟  چون مثل پاپ اسمیر باشه فعلانمیتونم انجام بدم چون باردارم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
عفونت مقاوم واژن داشتم و الان زگیلم دارم فقط خودمم دارم شوهرم زگیل نداره حالا میگم نکنه این دوتا بهم ...

من میخوام دعوات کنم. تو رو خدا یکم آگاهیتونو ببرید بالا 

الان همین گوگل ساده حتی گاهی پاسخ گو هست

عین زنای نادان و کم سواد حرف نزن دختر 

تو همین تاپیکو بخونی به حرفت خندت میگیره 

تو وقتی این موضوع رو فهمیدی فقط پیگیر باش وگرنه هیچ وقت به خاطر این ویروس نمیمیری. 

بس کن تو رو خدا

سلام  خواهش میکنم بله ممکنِ دوباره بگیره کسی پس بهترِ که واکسن بزنید واکسن گارداسیل منم زدم&n ...

سلام عزیزم خوبی منم شرلیطم دقیقا مثله شماس نوع ۵۳رو دارم شما بعد از کولپو چیکارکردین ؟؟؟نظراتون رو خوندم ک ویروس دفع کردیم و خداروشکر ی نی نی دارین ،چطوری زخم دهانه رحم و عفونت مکرر رو درمان کردین ممنون میشم جوابمو بدین

من میخوام دعوات کنم. تو رو خدا یکم آگاهیتونو ببرید بالا  الان همین گوگل ساده حتی گاهی پاسخ گو ...

گیج شدم باردارم هستم فعلا نمیتونم درمانو شروع کنم 

خب احتمال 99 درصد منفیه دیگه😍👌🏻

عزیزم من ازاول نخوندم تاپیک رو میشه بگی بعداینکه تو اچ پی ویت تغییرات سلولی دیدی چی شد 

عزیزم من زخم دهان رحم داشتم ک اصلا خوب نمیشد و عفونت .اوایل زگیلم داشتم اصلا نگران نباش عملش ک مثل آ ...

عزیزم میشه کمکم کنی خیلی وقته ازاین پیامت میگذره 

منم عفونتای مکرر دارم والان زگیل خیلی نگرانم بخصوص اینکه باردارم هستم توروخدا جوابمو بده شماخوب شدی 

سلام عزیزم خوبی منم شرلیطم دقیقا مثله شماس نوع ۵۳رو دارم شما بعد از کولپو چیکارکردین ؟؟؟نظراتون رو خ ...

سلام عزیزم بله تست اخری که دادم کاملا منفی شدم 

کولپو کردم سال ۹۸ و سین ۱ بودم 

پیش دکتر شیوا وحیدی کولپو کردم که انکولوژیست هست یه بار هم بهمن ۹۸ رفتم و با دوربین نگاه کرد و گفت همچنان سین ۱ هستم بعد که سال ۹۹ باردار شدم و بعد از زایمانم بچم که دوماهه بود رفتم پیش دکتر پاکروش و گفت کاملا خوبم و نیازی به کولپو دیگه نیست پاپ اسمیر دادم که خوب بو  و اچ پی وی ام هم منفی شده بود اینا واسه بهمنِ

بعد دیگه پی اش رو نگرفتم 

چون خیلی درگیر بچه ام و از طرفی هم که کرونا امون بریده همه جا حالا یکم خلوتتر شم احتمالا دوباره برم یه سر پیش شیوا وحیدی

سلام عزیزم بله تست اخری که دادم کاملا منفی شدم  کولپو کردم سال ۹۸ و سین ۱ بودم  پیش دکتر ...

خداروشکر عزیزم منم برای چکاب اقدام ب بارداری رفته بودم ک ازمایشhpvنوشت و مثبت شد بنظرت بزارم باردار بشم یا فعلا ن؟اصلن میتونم یا نمیتونم؟؟؟؟

2810