2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس مشکلتون چیه ببخشید من متوجه نشدم

ببینین من حدود سه ساله عفونت مکرر واژن دارم البته تو این سه سالم باردارم شدم 

حالا که بارداری دوممه زگیل تناسلی زدم درحالیکه شوهرمم نداره هیچ جای مشکوکی مثل استخر واپیلاسیونم نرفتم 

حالا میترسم اینابهم ربطی داشته باشه این زگیلا واین عفونت مکررواژنه چون باردارم هستم نمیتونم درمانوشروع کنم 

پاپ اسمیرم برای دوسال پیش دادم مشکلی نداشت 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
ببینین من حدود سه ساله عفونت مکرر واژن دارم البته تو این سه سالم باردارم شدم  حالا که بارداری ...

بعید میدونم ربطی بهم داشته باشن

عفونت ها تو همه ب خانما وجود داره مخصوصا با لباس زیبای تنگ و شلوار تنگ

نگران نباش زگیل زدن حداق خوبیش اینه میدونیم مشکل حادی نیس

نهفته بودن بده

بعید میدونم ربطی بهم داشته باشن عفونت ها تو همه ب خانما وجود داره مخصوصا با لباس زیبای تنگ و شلوار ...

ممنونم ازتون 

همینکه گفتین بهم ربطی ندارن یه عالمه دلگرم شدم 

من توعفونتام متاسفانه هربار درمان میکردم شوهرم درمان نمیشد یعنی دکترم میگفت لازم نیست اینجوری عفونت دوباره بهم منتقل میشد

فقط دارم دعا میکنم اچ پی ویم منفی باشه یا حداقل نوعای کم خطرش باشه 

خداروشکر خداروشکررر مامی رهام ویشکا جان من کولپو کردم از خود دکتر ک پرسیدم خوبه یا نه گفت خوبه  ...

ممنونم دوست عزیزم همیشه شاد باشیدو سلامت 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بله ولی کفت ما از همه نمونه میگیریم بعد دستیارش گفتن خود خانم دکتر متوجه میشه با دیدن هرچی باشه میگ ...

اره درست گفته خب خداروشکر منفیه جوابت خیلی خوشحال شدم برات

شاد بشی و تندرست عزیزم 

کلی جشن بگیر و شادی کن😍😍

وا چرا ؟

عفونت مقاوم واژن داشتم و الان زگیلم دارم فقط خودمم دارم شوهرم زگیل نداره حالا میگم نکنه این دوتا بهم ربطی دارن و سرطان گرفتم 

وا چرا ؟

ببین بذارگامل توضیح بدم من عفونت مقاوم واژن دارم دوبارم زخم دهانه رحم فریز کردم که البته خریت خودم بود چون میرفتم پیش متخصص میگفت زخم نداری میرفتم پیش ماما میگفت داری بعد دیگه گذشت تاحامله شدم والان درحال حاضرعفونت ندارم ولی زگیل زدم فقطم من زدم شوهرم نداره خیلی میترسم میگم نکنه این زگیلا ربطی به اون عفونت مقاومه داشته باشه 

پاپ اسمیرمم برا دوسال پیشه تقریبا که مشکلی نداشت پارسال رفتم پاپ اسمیرم حین نمونه گیری خونی ندیدم تو نمونه م ولی جوابشم نتونستم بگیرم 

2810